Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2015 16:03

Телеведуча Соломія Вітвіцька просить допомогти врятувати дружину свого брата від раку
3

У Марії, дружини Северина Вітвіцького, лікарі діагностували рак. В Україні її оперувати не можуть. Родина має зібрати 40 тисяч доларів на операцію в Ізраїлі. Соломія Вітвіцька звернулася до всіх небайдужих допомогти у лікуванні.

"Мій брат Северин Вітвіцький служив у Криму в славнозвісній севастопольській частині Бельбек. Познайомився з Машею незадовго до окупації, закохався. Вона підтримувала його увесь той складний і незрозумілий час, поки їхню частину блокували "ввічливі люди", а довкола всі називали бандерівцями. Потім поїхала за ним до нового місця дислокації у Миколаїв. Вони ще не встигли обжитися чи подумати про весілля, як Маші поставити діагноз рак. Дали максимум кілька місяців. І все ж вони не опустили руки, а разом наполегливо борються та воюють з недугою уже рік. Лікарі дивуються та хвалять. Наші медики оперувати не беруться. Є надія на ізраїльських фахівців, котрі готові рятувати Марію. Ціна життя наразі $40 тисяч", - написала Соломія на своїй сторінці у Фейсбук.

"Зараз Маша в Одесі, в реанімації на переливанні крові. Щодня це теж коштує тисячі гривень. Звісно ж зарплата військового таких поворотів не передбачає. Я допомагаю як можу. Будемо вдячні за все і кожну гривню! А ще дуже вдячна за всі поради, за листи підтримки", - просить Соломія.

"Лікарі передрікали декілька місяців життя. На даний момент діагноз лікарів "не операбельная". Кожен день перебування в медичних закладах обчислюється тисячами гривень. Протягом року ми розраховували на свої сили та кошти, не перекладаючи ні на кого цей тягар. Але настав час, коли ми потребуємо вашої допомоги", - написав у Фейсбук брат телеведучої Северин.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанк № 4731 2171 1115 6954 на ім'я Северина Вітвіцького.

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча Соломія Вітвіцька просить допомогти врятувати дружину свого брата від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути