середа, 10 грудня 2014 13:53

Пораненому "айдарівцю" Івану Яретику бойовики відрізали вухо
4

29-річний доброволець "Айдару" Іван Яретик зараз знаходиться у київському військовому госпіталі. Він 27 днів провів у полоні бойовиків. Боєць у важкому стані. Він має пройти тривалий курс лікування та реабілітації. Повідомляє "112.ua".

Іван з Полтавщини. З початку липня у складі батальону "Айдар" виконував бойові завдання. 15 жовтня під час виконання одного з них разом з іншими бійцями підрозділу потрапив під обстріл неподалік від 31-го блокпосту, що на Луганщині. Тоді Іван отримав тяжкі осколкові та кульові поранення ніг, руки та голови. Коли у чоловіка вже майже не залишилось сил, щоб відстрілюватись, і він стікав кров'ю, озброєні сепаратисти на додачу відтяли йому ліве вухо.

Боєць 27 днів пробув у полоні бойовиків неподалік від Луганська. 11 листопада його відпустили. У важкому стані солдата доправили до київського шпиталю, де йому зробили відразу кілька операцій. Однак попереду ще надскладне хірургічне втручання, адже потрібно витягти осколок з голови. А далі - тривале лікування та довга реабілітація.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанку № 5168 7423 4777 1978 (отримувач – Яретик Іван Іванович).

Зараз ви читаєте новину «Пораненому "айдарівцю" Івану Яретику бойовики відрізали вухо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути