Ексклюзиви
середа, 11 лютого 2015 21:32

Міліціонеру Олександру Піддубному під час мінометного обстрілу відірвало руку

Міліціонеру Олександру Піддубному під час мінометного обстрілу відірвало руку

23-річному Олександру Піддубному під час служби у Шахтарському районі Донеччини, вибухом міни відірвало кисть лівої руки. Родичі та друзі збирають гроші на протез бійцю.

На Схід Олександр поїхав у складі зведеного загону міліціонерів з Полтавщини. До від'їзду в зону АТО працював помічником дільничного у відділенні міліції в місті Глобино Полтавської області.

"Хлопець гарний, постійно сам рвався на всі операції та виїзди. Працював на зачищеннях, відпрацюванні адрес, виконував задачі з прикриття. Наш підрозділ стоїть біля сіл Кам'янка, Ільїнка. Олександр отримав поранення, коли ходили по дворам робити перепис населення, щоб знати хто з людей виїхав, а хто лишився. Під час обходу почався обстріл і одна з мін розірвалася біля нього та відірвала руку. Ми зразу наклали йому джгут на витягли з під обстрілу. Військові його забрали та транзитом через Дебальцево та Артемівськ відправили у Харків. Якби була змога, ми б його до місцевої якоїсь лікарні спершу доставили, але там край розбомблений. Нічого не має", - розповів кореспонденту Gazeta.ua Дмитро Можаєв, товариш Олександра.

Зараз хлопець лікується у столичному госпіталі.

"Він забезпечений необхідними ліками. Поки ще не почався процес формування культі, лікарі мають робити ще операцію. Важливо, що Олександр себе добре почуває і найголовніше - не падає духом: жартує, сміється. А після виписки хоче повернутися назад на Схід, до побратимів", - додав Можаєв.

Олександр Піддубний не одружений, має батьків та брата, який теж воює на Сході у Збройних силах України. Товариші та рідні пораненого розпочали збір коштів для купівлі Олександру багатофункціонального протезу.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк № 5168 7572 4877 3659
р/р 29244825509100
МФО 305299
ЄДРПОУ 14360570
Найменування платежу: на лікування Піддубного О.О.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонеру Олександру Піддубному під час мінометного обстрілу відірвало руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути