Ексклюзиви
пʼятниця, 10 квітня 2015 16:12

Михайлик Прудников через помилку лікарів ледь не задихнувся під час народження
5

Фото: Українська Біржа Благодійності

Через важку форму ДЦП дворічний Михайлик Прудников з Києва не може ходити, має затримку психомовного розвитку. Страшний діагноз ДЦП Мишку поставили в півроку. "Українська Біржа Благодійності" збирає гроші на реабілітацію Михайлика у Чорногорії.

Михайлик народився раніше строку, і через помилку лікаря ледь не втратив свого життя ще до народження. Матері Мишка робили кесарів розтин, коли хлопчик вже майже перестав дихати. Михайлик провів у реанімації на апараті ШВЛ 8 днів.

Хлопчик досі не може перевернутися на живіт і потягнутися до іграшки. Але батьки не втрачають надії. Мишко вже пройшов курси реабілітації практично в усіх профільних центрах України. Щодня тричі на день мама робить йому вправи Войта. Кожні 3 тижні вона оплачує йому курс масажу. Відвідування басейну з 2-х разів на тиждень лікарі радять збільшити до 6-ти. Адже саме після курсу аква-терапії в 1 рік і 3 місяці Мишко почав самостійно піднімати рученята вгору. Але, на жаль, у нашій країні батьки випробували вже всі методики.

Лікарі порадили лікувати Мишка в Чорногорії – там окрім методики Войта та Бобат представлено найбільшу кількість видів аква-терапії. Після двох курсів в інституті Ігало Мишко почав дригати ніжками, так, як інші діти в 2-3 місяці. Лівою ручкою він вже може засунути собі пальчик до рота. Лікарі кажуть, що результат хороший, найголовніше – зараз зупинятися не можна. Але без сторонньої допомоги не впоратись. Здоров'я дитини залежить від грошей – оплатити дорогу та необхідну реабілітацію. Тому батьки звернулися за допомогою на "Українську Біржу Благодійності".

"Дуже прошу вас, допоможіть зробити маленьке диво – допомогти моїй дитині сісти, поповзти, а може навіть і ходити. Для більшості дітей це так просто, а Мишко про це може лише міряти. Адже він вже зрозумів, що життя – це рух. Коли я дивлюся йому в очі, я бачу, що він все розуміє, що в нього величезна жага до життя. Найбільше я, як і кожна мати, хочу бачити свого сина здоровим. Я знаю, що мій син зможе жити повноцінним життям, ми з чоловіком робимо для цього все можливе і навіть більше. Але і цього, на жаль, недостатньо, тож звертаємось до всіх – допоможіть подарувати нашій дитині можливість повзати, сидіти, ходити. Для вас це так просто. Проте для нашої родини це буде великою перемогою", - просить матір хлопчика.

Реквізити для допомоги:
МБФ "Українська Біржа Благодійності"
ЕДРПОУ 38005762
Р/р 2600630669802
МФО 305749 м. Київ
Центральне відділення
ПАТ "Банк Кредит Дніпро"
Призначення платежу: благодійна допомога проект "Справжнє диво для Михайлика: 2 етап зборів".

"Українська Біржа Благодійності"

Зараз ви читаєте новину «Михайлик Прудников через помилку лікарів ледь не задихнувся під час народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути