вівторок, 13 січня 2015 20:02

Хворим трійнятам просять допомогти: у дворічних Владика та Святослава ДЦП, а у Валерії порок серця

 

Родина Поліщуків із селища Турбів, Липовецього району, Вінницької області виховує трійнят — двох хлопчиків Владика та Святослава, та дівчинку Валерію. Діти народилися хворими, проте медики можуть допомогти їм повноцінно жити. Святославу мають зробити операцію на вушку, проте грошей у батьків немає. Повідомляють "Надзвичайні новини".

У Ольги Поліщук трійня народилася передчасно. Лікарі прогнозували, що обиратимуть між життям породіллі та дітей. Діти народилися хворі: у Владика ДЦП, у Святослава крім ДЦП, вроджена вада лівого вушка, у Валерії – дефект міжпересердної перетинки.
"Про те, що у наших діток ДЦП, ми дізналися лише через рік. Спочатку цей діагноз поставили всім трьом. Але потім виявилось, що у Валерії його нема. Лікарі досі не можуть пояснити, звідки це взялося", - каже Ольга.

Анатолій Поліщук покинув роботу, щоб допомагати дружині з дітьми. Родина живе з його підробітків. Грошей з допомоги на дітей від держави на ліки та реабілітацію не вистачає.

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку № 4149 4978 1631 3136 (Поліщук Ольга Василівна).

Зараз ви читаєте новину «Хворим трійнятам просять допомогти: у дворічних Владика та Святослава ДЦП, а у Валерії порок серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути