субота, 11 квітня 2015 17:05

Боєць Нацгвардії Василь Гуменюк має важкі травми після аварії під Артемівськом

Боєць Нацгвардії Василь Гуменюк має важкі травми після аварії під Артемівськом

32-річний Василь Гуменюк пройшов неушкодженим десятки боїв в зоні АТО: гору Карачун, Слов'янськ, Дебальцеве. Дивом вижив і після трагічного ДТП 5 січня під Артемівськом, коли повертався після ротації. Але для того, щоб повернутися до повноцінного життя – йому потрібна довготривала і дороговартісна реабілітація. Повідомляє "ТСН".

"Пам'ятаю як виїхали зі Слов'янська і очутився в Харкові в госпіталі. Нас тримали в штучній комі, щоб больовий шок ми легше переносили", - згадує Василь про ДТП. З того автобусу, де він їхав, загинули 13 бійців, 21 було травмовано. Василь один з найскладніших постраждалих тоді бійців батальйону Кульчицького. За характером всі його переломи – найважчі: травма голови, переломи обох гомілок, переломи щелепи, переломи ребер і найскладніший перелом черепа . Від цифр, необхідних на його лікування, ніяковіли найдосвідченіші волонтери.

Медики досі розгублені як провести реабілітацію ніг. Родина шукає фахівців чи лікування закордоном, бо самотужки, визнають, безпорадні. У батька Василя онкологія, мати пенсіонерка.

Реквізити для допомоги:
Картки ПриватБанку № 5168 7572 8665 7913
Отримувач: Гуменюк Валентина Михайлівна, мама бійця.

Зараз ви читаєте новину «Боєць Нацгвардії Василь Гуменюк має важкі травми після аварії під Артемівськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути