пʼятниця, 03 липня 2015 19:33

8-річній Тані Чорнобай, яка дивом вціліла під обстрілом "Градів", треба допомога
8

Таня Чорнобай лікується у Київському дитячому опіковому центрі. Вона постраждала 18 січня під час артобстрілу житлового масиву у Вуглегірську Донецької області. Двоє друзів Тані загинули від вибуху снаряда. Дівчинка дивом вижила. Їй треба вартісне лікування закордоном. Волонтери просять допомогти дитині.

Після поранення у Тані було 30 відсотків опіків тіла, забої хребта і головного мозку, множинні осколкові поранення.
"Вона перенесла понад 10 операцій, але ніжка і п'яточка, досі, не приймає шкіру, тому оголена до кістки. У Києві, з дівчинкою в лікарні протягом чотирьох місяців, знаходиться бабуся, Любов Сергіївна, яка буквально живе на лікарняному ліжку, разом з онучкою. Мама Тані залишилася в Вуглегірську з молодшою сестрою (1,6 місяців), тому що, у родини немає можливості орендувати житло. Батько помер. Дівчинка не отримує ні допомоги, ні пільг. Лікування та препарати коштують шалені суми. На даний момент у Тані є можливість пройти курс лікування та реабілітації в Чехії. Для цього необхідно оформити закордонний паспорт і документи. Ми звертаємося до всіх з проханням про допомогу в цьому нелегкому питанні. Також всією командою ми поставили перед собою завдання: знайти житло для Таніної родини, адже коли дівчинка повернеться в Україну, їй потрібно буде десь жити", - пише на своїй сторінці у Фейсбук волонтер Оксана Лазебник.

Реквізити для допомоги:
Картка ПриватБанк № 5457 0822 3193 9773 Лазебник Оксана Петрівна.

Зараз ви читаєте новину «8-річній Тані Чорнобай, яка дивом вціліла під обстрілом "Градів", треба допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути