середа, 01 жовтня 2014 17:00

Жінки худнуть після пологів за 17 місяців

Жінки худнуть після пологів за 17 місяців

Британський сайт wauwaa.com провів дослідження, задіявши в ньому 1500 жінок, які народили протягом останніх п'яти років. З'ясувалося, що 40% новоспечених матусь відчувають себе зобов'язаними швидше скинути зайву вагу. 18% опитаних зізналися, що схуднути у найкоротші терміни їх підбурювали власні матері.

Третина опитаних повідомили, що повернутися до своєї попередньої ваги вони змогли лише через сімнадцять місяців після пологів. А ще третина заявили, що так і не скинули вагу, набрану під час вагітності.

Також 46% жінок зізналися, що схуднути виявилося куди складніше, ніж вони припускали. А ще 35% опитаних розповіли, що витратили набагато менше грошей на косметику та процедури з догляду після народження дитини і аж до того періоду, поки не перестали годувати її грудьми.

Дослідники з'ясували, що проблема багатьох молодих мам в тому, що їм не вистачає сил і енергії навіть на те, щоб скласти план схуднення. Дитина народжується і вся увага жінки переключається на неї. Пріоритетом стає здоров'я і щастя малюка, а про себе матусям думати ніколи. А що стосується зіркових мам, на яких багато хто рівняється, у більшості з них є няні і всі умови для того, щоб зайнятися собою, тому вони швидко худнуть.

Зараз ви читаєте новину «Жінки худнуть після пологів за 17 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути