неділя, 14 лютого 2016 08:29

Від пива у чоловіків змінюється тембр голосу і болить серце

Від пива у чоловіків змінюється тембр голосу і болить серце
Фото: bykvu.com

Пиво - сам по собі напій не смертельно небезпечний, але підступність проявляється після вживання його у великих кількостях. Вн дуже шкодить організму і не відразу на щось одне, а поступово на кілька органів відразу.

Шкода пива для шлунка

Пиво не є сильноалкогольного напоєм, але деякі його сорти містять до 12-14% чистого спирту. Це означає, що при вживанні 1 літра випивається більше 100 мл спирту, і все це разом з рідиною, яка знаходиться в стані бродіння. Це все роз'їдає слизову оболонку шлунка, а також отруює організм продуктами розпаду.

Вченими доведено, що особи, які регулярно вживають пиво, мають проблеми з травленням. Пиво сприяє загусанню шлункового соку, через що травлення погіршується. Так розвивається алкогольний гастрит, що супроводжується болями в животі, порушенням стільця і ​​відчуттям гіркоти у роті.

Як пиво шкодить печінці

Небезпека пива в тому, що його, як правило, вживають у великих кількостях. Печінка отримує велике навантаження не тільки від алкоголю, але і від нездорової їжі, якої часто закушують пиво. В ній багато ароматизаторів, консервантів, підсилювачів смаку. Такі добавки токсично діють на печінку.

У людей, які часто п'ють пиво, часто діаностують хронічний гепатит, який довгий час протікає безсимптомно.

Навантаження на нирки

При активному виділенні сечі з організму вимиваються життєво необхідні речовини. Крім того, закуска до пива, що містить багато солі, сприяє накопиченню рідини. Організм отримує величезне навантаження, а механізм підтримки водно-сольового балансу не працює. Нирки через збої у роботі провокують набряклість, втому і болі в ногах, часті застуди і порушення роботу серця.

Зловживання пивом і хвороби серця

Від пива алкоголь дуже швидко всмоктується в кров, викликаючи розширення судин. Часте вживання пива може привести до варикозного розширення вен, а в тяжких випадках - і розширенню камер серця.

Люди нерідко скаржаться на збої в серцевому ритмі, слабкість і задишку навіть при найменших фізичних навантаженнях. У таких випадках істотно зростає ризик розвитку ішемічної хвороби серця.

Літр пива в день для жінки - це прямий і короткий шлях до хронічного алкоголізму, який у жінок практично невиліковний

Пиво порушує гормональний фон

В хмелі міститься велика кількість фітоестрогенів - рослинних аналогів жіночих статевих гормонів. Якщо пиво буде випитим у великих кількостях, то це може привести до зміни гормонального статусу у чоловіків.

Може змінитися зовнішність (стає більш жіночною) і тембр голосу. Також збільшується розмір молочних залоз, а жир починає відкладатися на стегнах і сідницях.

Зараз ви читаєте новину «Від пива у чоловіків змінюється тембр голосу і болить серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути