пʼятниця, 11 листопада 2016 12:40

Тука роздягнувся і зробив щеплення від грипу
6

Фото: Роман Майданюк

Щеплення від грипу зробили міністр із питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, а також його заступник Георгій Тука.

Це стане початком вакцинації людей, які живуть поблизу зони АТО.

"Це - мій власний досвід. Я думаю, що треба організувати процес таким чином, щоб отримали вакцинацію всі, хто живе поблизу лінії зіткнення на контрольованих територіях. Можливо, навіть українці, які живуть на неконтрольованих територіях - могли б приїхати і зробили щеплення", - сказав Вадим Черниш.

Чиновники вакцинувалися в одній зі столичних поліклінік. Заступник міністра Георгій Тука розповів, що у відомстві заохочують працівників до вакцинації та піклування про своє життя й здоров'я колег. Хворих просять іти на лікарняний і не заражати інших.

"У нас зараз така політика, що не те що примусово, але радимо співробітникам, щоб не хворіли. Якщо людина почувається хоч трошечки недобре, не треба з себе робити героя. Іди додому, викликай лікаря і лікуйся. У мене, до речі, син, коли воював, у нього була застуда, потім інфекція. Як прості чоловіки - "єрунда". Переходив на ногах, переросло в гайморит і навіть у Київському обласному госпіталі операцію робили. Вчасно не провакцинувався", - зазначив Георгій Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські медики отримали вакцину від грипу

Черниш також має намір просити Міністерство охорони здоров'я про допомогу в організації вакцинації військових, які перебувають у зоні антитерористичних дій.

"Військові мають великий ризик захворіти. Бо сидять в окопах, там скупчення, може передаватися грип. Я думаю, що нам треба подбати про вакцинацію", - повідомив міністр.

У МОЗ ініціативу щодо щеплення від грипу військовослужбовців в АТО підтримали.

Зараз ви читаєте новину «Тука роздягнувся і зробив щеплення від грипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути