Ексклюзиви
пʼятниця, 30 вересня 2016 13:19

Продукти, які розбудять людину швидше за каву

Продукти, які розбудять людину швидше за каву
Фото: smartnews.ru

Багато хто не любить ранок через потребу вставати з теплого зручного місця і збиратися на роботу. Після раннього пробудження часто є слабкість, дратівливість і неуважність. Експерти склали список продуктів, які допоможуть почати новий день. Вони настільки бадьорать організм, що непомітно відчувається приток нових сил.

Вода

В першу чергу після пробудження організм потребує споживання не їжі, а рідини. Тому краще відразу після підйому випити склянку води. З її допомогою кожна клітина організму нормалізується. В іншому випадку ви можете відчути слабкість і втома вже до обіду.

Яйця

Вранці краще готувати яєчню. У ній є залізо та білок, які допоможуть активізувати мозкову активність. Ви можете готувати не тільки яєчню, а й просто відварити яйця

Цільнозернові

Пшенична каша, рисова, вівсяна, гречана або інша крупа збагачує організм вуглеводами, залізмо, вітамінами групи В. Вони з легкістю запускають травну систему. А ось йогурт джерело корисних мікроорганізмів. Він допоможе зміцнити імунну систему і додасть вам сил.

Лосось

Такий жирний сорт риби як лосось багатий ненасиченими жирами омега-3. Ці корисні компоненти сприяють підвищенню розумової діяльності і поліпшення циркуляції крові.

Темний шоколад

100 г чорного шоколаду подарує організму справжній заряд бадьорості, якого вистачить на цілий день. Також цей солодкий продукт є джерелом заліза, магнію, який нормалізує обмін речовин в організмі і допомагає йому прокинутися.

Банани

Цей фрукт підживлює організм корисними речовинами, і дарує відчуття ситості на довгий час. Якщо почати з них ранок, то можна продуктивно попрацювати, не відволікаючись на перекушування.

Читайте також: Продукти від яких мозок краще працює

Мигдаль

Ядра цього горіха сприяють нормалізації рівня цукру в крові і забезпечать організм необхідними білками, жирами.

Зараз ви читаєте новину «Продукти, які розбудять людину швидше за каву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути