Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2014 17:52

Пивом лікують мігрень і сольові відкладення

Пивом лікують мігрень і сольові відкладення

Виявляється пиво може бути не тільки смачним, але і корисним. Лікування пивом практикується вже кілька тисяч років, ще стародавні шумери використовували його при зубному болі і каменях у нирках.

Користь пива обумовлена його унікальним складом. У солоді містяться складні вуглеводи, білки, ферменти і мінеральні солі. Що саме і як лікує пиво, читайте нижче.

Кашель та застуда.

У склянці теплого пива розчинити 1 ст. ложку меду, додати трохи кориці і гвоздики. Напій добре розмішують і випивають перед сном. Вранці ви будете почувати себе набагато краще. При необхідності повторити кілька днів.

Ангіна і біль у горлі.

Склянку пива нагріти до 30° C. Додати 1 ч. ложку меду, розмішати до отримання однорідної субстанції. Змочити звичайну серветку і обгорнути шию. Зверху шари поліетилену, вати і закутатися в теплий шарф.

Грип і бронхіт.

1 головку часнику середнього розміру продавлюють крізь часничницю. 2 лимони з шкіркою ріжуть на невеликі часточки, витягують з них насіння і подрібнюють у м'ясорубці. У часник і лимон додають 300 г цукру 0,5 л пива. Суміш варять 30 хв. на водяній бані з щільно закритою кришкою. Процідити і приймати по 1 ст. ложці 3 рази в день за 30 хв. до їди.

Юнацькі вугрі.

Під час їжі приймати 1-2 ч. ложки пивних дріжджів. Перед вживанням дріжджі запарюють окропом. Такий рецепт допомагає набагато ефективніший, ніж більшість таблеток, крім того, дріжджі - природна речовина, на відміну від багатьох медичних препаратів.

Проблеми зі шлунком і кишечником (діарея).

У 0,5 склянки світлого пива додати 1 ч. ложку яблучного оцту. Приймати протягом 1 дня. Вже через кілька годин ви відчуєте полегшення.

Болі в суглобах, відкладення солей.

100 г сухої гірчиці і 200 г солі змішати. Додати 100 мл міцного темного пива (готова суміш по консистенції повинна нагадувати сметану). Втирати в хворі місця кожен день перед сном протягом місяця.

Головний біль, мігрень.

Прикладати протягом 30-40 хв. до хворого місця голови компрес з підігрітого світлого пива, зверху - вологий рушник. Багатьом людям також допомагає зняти мігрень прийом невеликої кількості охолодженого світлого пива всередину.

Зараз ви читаєте новину «Пивом лікують мігрень і сольові відкладення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути