Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2014 12:21

Мандариновим чаєм очищують суглоби за місяць

Мандариновим чаєм очищують суглоби за місяць

Мандарини багато хто любить ще з дитинства, адже вони так нагадують наближення головного зимового свята. Але крім своїх смакових якостей, вони також корисні для очищення суглобів. Для цього використовується весь мандарин цілком, як м'якоть, так і шкірка. Крім потужних цілющих властивостей, мандарин має ще і протимікробні властивості. За день необхідно з'їдати близько семи мандарин. Їх можна їсти як перед їжею, так і між прийомами їжі.

Перед тим як почистити мандарин, ретельно промийте його. Після чого шкірку від мандарина треба висушити. Сушити шкірку краще всього в темному і теплому місці. Як тільки шкірка висохне, її треба подрібнити. Краще всього це зробити вручну або з використанням ступки. Не варто для роздрібнення застосовувати різні механічні прилади. З таким чином заготовленої шкірки заварюють цілющий чай. Цей цілющий напій готується таким чином: одна чайна ложка подрібненої шкірки мандарина і одну чайну ложку листя смородини перемішати. Отриману суміш залити склянкою окропу, настоювати 30 хвилин. Після чого свіжозаварений чай процідити, і за 30 хвилин до їжі випити. Вживають цей чай 3 рази на день, для кожного пиття готуйте свіжий чай.

Процес очищення суглобів триває протягом 1 або трьох місяців. Людина починає сама відчувати, що їй стало легше. Проте при появі перших ознак поліпшення не варто припиняти очищення. Протягом 2-3 тижнів після поліпшення, продовжуйте пити цілющий чай, і дотримуватися дієти. Дотримуючись всіх цих рекомендацій, не забувайте про капусту, саме капуста кращий друг суглобів. Їсти капусту треба в будь-яких видах, і свіжу і квашену і варену. Капуста добре впливає на травлення, при цьому виводить шкідливі речовини з організму. Листя капусти також прикладають до хворих суглобів. Капустяне листя знижує больові відчуття, знімає набряк на суглобах.

Зараз ви читаєте новину «Мандариновим чаєм очищують суглоби за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути