пʼятниця, 24 червня 2016 16:25

Дівчина з ампутованою ногою стала балериною
4

Фото: dailymail.co.uk

В американському штаті Міссурі Габі Шулло після ампутування ноги стала балериною. Її лікарі відрізали дівчинці у девять років, коли знайшли рідкісну форму раку кістки. Про це батьки дізналися у січні 2011 року. Габі каталася на ковзанах і впала на коліно. Спочатку вони думали, що це просто удар, але після двох тижнів без поліпшення зробили рентген. МРТ показало, що у неї рак - остеосаркома

"Ми були в шоці. Я змусила лікаря ще раз повторити діагноз, тому що не повірила. Я не була впевнена, що мої вуха правильно почули його, - каже мати Габі, Деббі - Габі спитала мене, чому це трапилося з нею. Ми з чоловік сказали, що іноді погані речі трапляються з хорошими людьми. Але ми повинні зробити все можливе, щоб пройти через це. Вона зробила набагато більше, ніж будь-хто очікував. Габі є рішучим дитиною, і ніхто не вважає її інвалідів. Іноді ми забуваємо, що у неї є протез".

Щоб зменшити пухлину Габі робили 12 тижнів хіміотерапію. Потім, щоб дівчина могла більше рухатися, хірурги відрізали хворе коліно і повернули ногу на 180 градусів. Тоді її пришили до верхньої частини ноги щиколотки, яка виступає в якості коліна.

До операції Габі займалася танцями вже три роки. Тому вона й далі продовжила це робити. Зараз їй чотирнадцять і вона хоче своїм прикладом надихнути інших ніколи не здаватися.

Читайте також: У Британії народилися генетично абсолютно однакові трійнята

"Любов до танців була основним мотиватором знову ходити і витягнути мене з лікарняного ліжка, - сказала Габі. - У мене пішло близько року і багато занять з особистим тренером, щоб зробити перші кроки без будь-якої допомоги і через рік після того, що я танцювала на сцені.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина з ампутованою ногою стала балериною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути