четвер, 02 жовтня 2014 16:08

Діти прихожан церкви не бояться жінки з сотнями пухлин на обличчі
6

64-річна Шарлотта Хоукінс страждає на нейрофіброматоз I типу - спадкове захворювання, що характеризується появою множинних пухлин у хворого. Перші прояви недугу Шарлотта відзначила ще у 15-річному віці, коли виявила, що на невеликій ділянці шкіри, в нижній частині спини з'явилися горбки. За допомогою хірургічного втручання їх видалили, проте з часом вони стали з'являтися знову і вже через 10 років зовнішність жінки повністю змінилася. Все її тіло вкрили великі горби, схожі на бульбашки. Лікарі нічим не можуть допомогти Шарлотті Хоукінс, адже ця хвороба невиліковна, а випадок цієї жінки вважається найскладнішим.

Через свою зовнішність та неадекватну поведінку оточуючих людей, жінка довгі роки провела під замком у власному будинку, боячись виходити на вулицю. Однак коли Шарлотта прийшла в церкву, вона змогла самореалізуватися. Тепер жінка, яка дуже любить дітей, має можливість працювати з малюками і, що найголовніше, вони її не бояться. Шарлотта з радістю грає з дітьми, розповідає їм повчальні історії і вчить молитвам. За її словами, ця робота не тільки допомогла їй здобути впевненість у собі, але і знову відчути себе молодою.

Слід зазначити, що нейрофіброматоз - генетичне захворювання, яке передається в сім'ях з аномальним геном, який присутній в хромосомі, і не є заразним.

Зараз ви читаєте новину «Діти прихожан церкви не бояться жінки з сотнями пухлин на обличчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути