пʼятниця, 03 липня 2015 14:41

Чи безпечний шелак для вагітних

Чи безпечний шелак для вагітних

Вагітність - не привід забувати про красу. У цьому впевнена більшість майбутніх мам. А оскільки через турботи часу на це у них залишається зовсім небагато, дуже актуальним рішенням є нарощування нігтів або покриття шелаком. Про те, наскільки це безпечно, читайте далі.

Найчастіше для нарощування нігтів використовують біогель, шелак або гель-лак.

Біогель – інноваційна розробка не тільки для краси, але і для зміцнення нігтьової пластини. До його складу входять такі корисні речовини, як кальцій і протеїн (білок). А це означає, що біогель – абсолютно безпечний косметичний засіб, який аніяк не впливає на виникнення токсикозу або алергії у майбутніх мам.

Шелак – варіація гель-лаку, хоча не така довговічна. Але при цьому нігті виглядають більш натурально. Тому шелак вважається абсолютно безпечним для вагітної дівчини і її майбутньої дитини. Хоча потрібно врахувати, що процедура нанесення шелаку займає багато часу, тому варто домовитися з майстром про те, що вам буде потрібно через кожні 20-30 хвилин розминати ноги.

Гель-лак також безпечний для здоров'я майбутньої мами і її малюка. Всі його компоненти не проникають крізь нігтьову пластину після нанесення. Ще одним плюсом гель-лаку є і те, що його легко видалити за допомогою рідини для зняття лаку, якщо з'явилися тріщини або сколи (на відміну від біогелю або шелаку, для зняття яких треба звертатися до майстра).

Але необхідно звернути увагу на умови, в яких проводиться процедура манікюру і кваліфікацію майстра. Якщо майстер використовує нестерильні інструменти, то є ймовірність занесення нігтьового грибка (і це в кращому випадку). Тому віддавайте перевагу перевіреним салонам.

Зараз ви читаєте новину «Чи безпечний шелак для вагітних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути