Ексклюзиви
вівторок, 21 квітня 2015 13:34

Як очистити організм за один день

Як очистити організм за один день

Здоров'я організму - запорука гарного зовнішнього вигляду і доброго самопочуття. Через щільний графік та насичене життя, багато хто не може до кінця дотримуватися здорового спосібу життя. Велика кількість кави і перекушування на ходу часто виводять організм з ладу. Щоб повернути його в нормальний режим, і швидко очистити від небажаних шлаків і токсинів, пропонуємо варіант одноденного очищення.

- Протягом усього дня п'ємо очищену або талу воду. Можна додати у воду лимонний сік і мед. Випивайте склянку чистої води перед кожним прийомом їжі.

- Купуємо в аптеці розторопшу - це рослина, яка добре прискорює обмінні процеси в організмі, очищає його і має сприятливий вплив на печінку. Пийте відвар насіння розторопші 2 - 4 рази на день перед кожним прийомом їжі або через 40 хвилин після.

- Під час сніданку з'їдаємо десертну ложечку лляного насіння. Це покращить роботу шлунково-кишкового тракту. Ще краще, якщо ви замочите лляне насіння напередодні ввечері. В'язка маса буде м'яко обволікати слизову оболонку кишечника, що поліпшить його перистальтику.

- Через 20 хвилин після кожного прийому їжі, пийте зелений або трав'яний чай. Такий чай нормалізує рівень цукру в крові, знімає запальні процеси в шлунку, а так само очищує печінку і нирки. Бажано, щоб вживання зеленого або трав'яного чаю увійшло у вас в щоденну звичку.

- На один з прийомів їжі, приготуйте енергетичний салат.

Для його приготування знадобиться:

- 200 г. капусти броколі;

- 120 г. зеленого горошку;

- 40 г. авокадо;

- 20 г. насіння;

- 100 г. свіжого огірка;

- 50 г бринзи;

- 50 г. зелені м'яти і петрушки;

- лимонний сік;

- оливкова олія.

Приготування: Подрібніть інгредієнти і добре перемішайте, заправте оливковою олією і лимонним соком. Такий салат містить солі фолієвої кислоти, які допоможуть відновити енергетичний баланс.

Зараз ви читаєте новину «Як очистити організм за один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути