Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2015 00:45

"Завдяки травам псоріаз відступає на четвертий-п'ятий день"

— Коли дізналася, що в мене псоріаз, думала — життя скінчилося. В роду ніби ніхто не мав цієї хвороби. Перенервувала після пожежі, — каже 28-річна Марія Квітніцька з Полтави.

Мала маленькі червоні бляшки на ліктях, у волоссі й на животі.

— Раніше жила в селі, лікарів толкових не було, — розповідає. — Їздила в область, ніхто не допоміг. Поки не звернулася до Тетяни Павлівни Радіонової. Її трав'яні засоби змусили хворобу відступити.

— Псоріаз — недуга, що може неабияк зіпсувати життя своєму гос­подареві, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Але за допомогою моїх трав'яних засобів ви можете змінити життя на краще. Ваше матеріальне становище поліпшиться. Не будете соромитись своєї зовнішності. Легко зможете налагоджувати контакти з людьми, партнерами по бізнесу. Станете впевнені в собі й спокійні. Матимете гарний настрій. Завдяки травам псоріаз відступає вже на четвертий–п'ятий день. До того ж завдяки моїм засобам шкіра очищується, стає гладкою й оксамитовою, якщо ви все робите за моїми рекомендаціями до повної перемоги над псоріазом.

Ті, хто хворіли на псоріаз, позбавляються запалень у кишківнику. Печінка, підшлункова залоза починають нормально працювати. Нормалізується кислотність шлунка, зникає дисбактеріоз. Ви почуваєтесь здоровими. Зможете уникнути страшного болю в суглобах. Довіртеся своєму серцю й розуму та багатолітньому досвіду травництва. Мої засоби від псоріазу перевірені більш ніж сторіччям.

Багато інформації про користь трав ви знайдете в моїй книзі "Встань над болем своїм". Її можна замовити в мене. Бережіть своє здоров'я — воно безцінне.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі ліки перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають хороший оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити книгу "Встань над болем своїм" можна за телефонами: 0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Завдяки травам псоріаз відступає на четвертий-п'ятий день"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути