Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2016 05:40

У санаторії "Медобори" лікує сама природа

— Мальовнича природа, чисте повітря, цілющі властивості води й рослин. Про Теребовлянщину кажуть — заповідний, Богом даний куточок краси та спокою. Саме тут на 14 гектарах, поміж водного плеса й дерев, розташувався санаторій "Медобори". Кращого місця для відпочинку та лікування годі й шукати, — розповідає головний лікар закладу 53-річний Василь ­Мартинюк.

Лікування — основний напрям діяльності санаторію, адже сама природа там дає все, аби долати людські недуги й проблеми. Побудований на місці, де ще два століття тому за Австро-Угорської імперії була оздоровниця для тогочасної знаті.

— Місце обрали не випадково — тут є величезні запаси сірководневої води. За своїм складом вона — чи не найкраща в Україні. Дозволяє успішно лікувати захворювання опорно-рухового апарату, периферичної й центральної нервової систем, шкірні захворювання. Вона практично не має протипоказань, тому її можна призначати людям із недугами серцево-судинної системи та літнім. Окрім сірководневої, маємо й натрій-хлоридну воду для лікування шлунково-кишкового тракту, сульфідні торфогрязі й голубу глину.

Усі ці дарунки природи в санаторії використовують для лікування в різних комбінаціях, впливаючи не на одну недугу, а комплексно.

— У світі такого поєднання різної дії лікувальних факторів у такій кількості і з таким ефективним складом ніде більше немає. Наш санаторій — заклад справді європейського взірця з лояльною ціновою політикою. Приміром, базова ціна за добу — від 390 гривень. Це з урахуванням проживання, триразового харчування та всіх необхідних процедур. Тож, якщо хтось шукає для відпочинку тиху, екологічно чисту й мальовничу місцину, ми запрошуємо до санаторію "Медобори". А якщо маєте проблеми зі здоров'ям — навряд чи можна знайти краще місце для оздоровлення й лікування. Тут будуть раді допомогти.

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Медобори" лікує сама природа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути