вівторок, 24 травня 2016 05:00

"У "Перлині Поділля" оздоровлююся тілом та душею"

Автор: ФОТО надане Санаторно-лікувальним комплексом ”Перлина Поділля”
  Санаторно-лікувальний комплекс ”Перлина Поділля” називають Подільською Швейцарією через мальовничу природу
Санаторно-лікувальний комплекс ”Перлина Поділля” називають Подільською Швейцарією через мальовничу природу

— Після операції на сечовому міхурі лікар порадив пройти санаторно-курортне лікування. В Україні багато оздоровниць, але майже всі друзі і знайомі одностайно радили поїхати в "Перлину Поділля". За два тижні перебування там встала на ноги і віднайшла душевний спокій, — розповідає львів'янка 46-річна Катерина Рівчак. Придбала путівку на 14 днів в санаторії "Перлина Поділля", що в селі Сатанів на Хмельниччині.

Санаторно-лікувальний комплекс "Перлина Поділля" називають Подільською ­Швейцарією через мальовничу природу. Довкола корпусів закладу — густий ліс, у долині річка й озеро. Санаторій відомий як сучасна лікувально-профілактична установа, що має умови для медичного, культурного й побутового обслуговування клієнтів.

— Коли недужий приїздить у такий заклад — важливо, як його зустрінуть. Потрапивши до "Перлини Поділля", не зрозуміла, що це — вітчизняна оздоровниця. Сервіс на висоті. Зустріли, провели. Поселили у двокімнатному номері, а там і посуд, і холодильник, і телевізор. Гаряча вода цілодобово, — каже Катерина. — Після комплексного медичного обстеження лікар призначив лікувально-­оздоровчі процедури.

Катерина Рівчак відновлювала організм за допомогою ­мінеральної води "Збручанська". Вона є основним лікувальним фактором оздоровниці. Має підвищений вміст органічних сполук. Допомагає недужим із захворюваннями сечостатевої системи, органів травлення, опорно-рухового апарату, серцево-судинної та ендокринної систем. Також її призначають людям, які мали хіміотерапію.

— Як пояснив головний лікар санаторію Микола Парубій, під упливом "Збручанської", з організму виводяться шлаки й недоокислені продукти обміну речовин. Активізується робота органів травлення і сечовивідної системи. Після двотижневого відпочинку й лікування забула, що мала операцію. Повернулася до попереднього ­життя, — додає Катерина Рівчак.

Поряд із звичними методами лікування оздоровлюють у "Перлині Поділля" і методами нетрадиційної медицини — гірудотерапією (використовують медичні п'явки) та вуликотерапію — за допомогою бджіл. Пацієнтам, які страждають на бронхіальну астму, обструктивний бронхіт чи часто застуджуються, рекомендують спелеотерапію. У соляній печері пацієнти вдихають розпилену сіль. Вона корисна для дихальних шляхів. Санаторій забезпечений сучасним фізіотерапевтичним обладнанням та ­діагностичною апаратурою.

Комплекс "Перлина Поділля" називають санаторієм-музеєм. У приміщеннях оздоровниці сучасний дизайн поєднується зі старовиною. В коридорах і кімнатах є музейні експонати.

— Незвичне і надзвичайно красиве поєднання. За розумні гроші у "Перлині Поділля" знаходиш для себе все, щоб оздоровитися й відпочити. Тут немає часу сумувати. Після процедур можна поїхати на екскурсії до Хотина, Кам'янця-Подільського, Почаївської лаври. На території санаторію є сауна, тенісний корт, тренажери. Також можна порибалити на річці Збруч.

У "Перлині Поділля" пропонують триразове комплексне харчування. Є можливість обирати страви тим, хто дотримується дієти.

Адреса санаторію: Хмельницька обл., Городоцький р‑н, Сатанів-2, вул. Курортна, 45.

Тел./факс: 0(3851) 9 23 54

Тел. 0(3851) 4 21 35

Моб.:0(97) 995 09 85, 0(67) 782 73 90

Зараз ви читаєте новину «"У "Перлині Поділля" оздоровлююся тілом та душею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути