понеділок, 24 жовтня 2016 06:35

Світовий метод лікування геморою вже у Вінниці
2

Проктолог Сергій Морозов: ”Процедура дезартеризації звільнить від геморою за один сеанс”

Геморой — захворювання, з яким зіштовхується понад 40% людей у віці від 25 років до старості. Однак мало хто поспішає позбутися симптомів недуги: дискомфорту при зміні положення тіла, крові та болю під час випорожнення. Причина проста — більшість боїться операції. Хворі не знають про нетравматичні, безопераційні, малоінвазивні методи вирішення проблеми.

— За несвоєчасного лікування у хворого виникає запущена стадія геморою, — каже проктолог Сергій Морозов. — Це призводить до розвитку більш серйозних патологій. Тромбозу гемороїдальних вен, кровотеч із заднього проходу, тріщини прямої кишки, навіть гнійного запалення тканин навколо анального отвору.

Найбезпечніше видаляти геморой способом дезартеризації. Процедура звільнить від хвороби за один сеанс.

— Методика базується на застосуванні апарату HAL-RAR, — пояснює лікар. — Прилад дає можливість знайти артерії, які живлять вузли, і перев'язати їх спеціальними нитками. У результаті людина може позбутися геморою протягом години.

Перевага малоінвазивного лікування — швидкість проведення маніпуляції. Не застосовують загальне, а часто й місцеве знеболювання. Пацієнт не потребує госпіталізації та лікарняного, не втрачає працездатності. Немає реабілітаційного періоду, і здорова людина одразу повертається до звичного способу життя. Ця методика — органозберігаюча, від анального отвору та прямої кишки нічого не відрізають.

— Дезартеризація використовує шовне лігування. Для перев'язки гемороїдальних вузлів беруть нитки, які розсмоктуються в організмі. Не потрібно знімати шви після втручання. Це убезпечує від появи нових ран і прискорює загоєння.

Записатися на консультацію до лікаря-проктолога в медичний центр "Оксфорд Медікал" можна за тел.: 0(432) 677 000; 0(68) 271 21 21; 0(73) 271 21 21.

Зараз ви читаєте новину «Світовий метод лікування геморою вже у Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути