понеділок, 15 лютого 2016 05:55

Сидіння з підігрівом провокують простатит

Автор: ФОТО З САЙТА www.volvocarsdealer.com
  Від надмірного тепла в машині перегріваються органи тазу. Це призводить до запалення простати
Від надмірного тепла в машині перегріваються органи тазу. Це призводить до запалення простати

— Два роки працюю таксистом, і вже другу зиму по місяцю лікуюся. Спускаю на це всю зарплату, — каже 37-річний киянин Віктор Правдоруб. — Маю проблеми з простатою. Чотири рази за ніч встаю в туалет.

Чоловік думав, що його заразила дружина. Вона довго лікувала молочницю.

— Виявилося, що винний сам, — про­­довжує. — Коли сильні морози, вмикаю підігрів сидінь. Уролог сказав, що від цього пріють усі органи в попереку. Як вибігаю на заправку чи по каву, потрапляю на холод. Різко переохолоджуюсь — від того запалення.

З простатитом чоловік частіше хоче до туалету. Мочиться малими порціями. Потім додається біль у промежині та важкість в яєчках. З'являється втома, знижується потенція.

— Не завжди простатит виникає після промерзання, — говорить столичний уролог 45-річний Юрій Голубицький. — Хвороба розвивається, коли в організмі сприятливі умови для інфекції: кишкової палички чи стафілокока. Може передаватися під час статевого акту через хламідії. У таких випадках треба лікувати й дружину.

Існують дві форми простатиту. Гострий починається різко і болюче. Підвищується температура, зникає апетит. Хронічний до певного часу може не проявлятися. Але як тільки організм ослабне, виникає запалення. Знижується сексуальний потяг, з'являються болі під час або після статевого акту. Хронічний простатит призводить до безпліддя.

— Курс лікування зазвичай триває місяць. Залежить від того, як швидко звернулися за допомогою. Лікувати треба тільки антибіотиками під наглядом лікаря. Настої травок або ванночки з ними нічого не дадуть. Згаєте час, і важче буде позбутися запалення.

Запобігти хворобі можна, якщо не перемерзати, менше нервувати та мати постійного партнера у ліжку. Вчасно лікувати інфекції, щоб не "осідали" в організмі. Робити фізичні вправи, щоб не було застою в органах малого тазу.

— Регулярне статеве життя — основа чоловічого здоров'я. У середньому секс має бути двічі на тиждень. Дуже шкідливі "забіги на різну дистанцію". Це коли в пари інтимний контакт буває то з тижневою перервою, то кілька разів на день. Тоді збивається ритм роботи статевих органів і вироблення сперми.

При простатиті до меню включають морепродукти, свіжі овочі, гарбузове насіння, корінь селери і петрушки, волоські горіхи та молочне. Уникають гострих, копчених страв. Чоловік має носити простору зручну білизну.

— Для чоловічого здоров'я дуже шкідлива сауна. Висока температура порушує вироблення сперматозоїдів. На їх відновлення потрібен місяць, — каже лікар.

Зараз ви читаєте новину «Сидіння з підігрівом провокують простатит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути