понеділок, 29 серпня 2016 07:50

"Про геморой забула завдяки травам"

Автор: ФОТО надане Тетяною Радіоновою
  Від різних недуг Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні натуральні засоби
Від різних недуг Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні натуральні засоби

— Після пологів 25 років мала геморой. Чим тільки не лікувала. Операцію робити побоялася, — каже житомирянка 54-річна Ірина ­Козак.

Жінка за порадою лікарів відмовилася від гострого, стала їсти більше овочів, фруктів. Щодня п'є багато води. Не їсть всухом'ятку.

— Вчасно подруга розповіла, що позбулася від геморою за допомогою трав'яних засобів Тетяни Павлівни Радіонової, — продовжує. — Дуже зацікавила мене і книжка "Встань над болем своїм". Подруга не обманула. Про геморой я забула. Трави справді виявилися чудодійними.

— Якщо у вас постійне відчуття чужорідного тіла в задньому проході, кровотечі під час відвідання туалету — це геморой, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — В анальній області постійно виділяється рідина, слиз. Це провокує свербіж і гострий біль, що посилюється при дефекації.

Геморой може спровокувати травма стінок прямої кишки через закрепи. Також впливає тривале перенапруження черевної стінки. Якщо не лікуватися, гемороїдальні вузли ­починають кровоточити. Нагноюються, ­тканини поступово відмирають. Для профілактики не раджу засиджуватися біля комп'ютера. Намагайтеся не піднімати дуже важкого.

Від геморою я пропоную еліксир на травах і коренях усере­дину і мазь — зовнішньо. Якщо хвороба спровокована запорами, добийтеся, щоб кишечник працював як годинник. Допоможе у цьому мій збір від коліту. При правильному діагнозі і виконанні моїх рекомендацій — результат 100-відсотковий. Що раніше почнете боротися з гемороєм, то швидше його позбавитеся. Свої засоби я надсилаю поштою.

Багато корисної інформації про геморой та інші недуги ви знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить вам моїх засобів від геморою. Але хто поінформований, той озброєний.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають чудовий оздоровчий результат.

Звернутися до ­Тетяни Павлівни Радіонової по ­допомогу та замовити її засоби, а також книжку "Встань над болем ­своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Про геморой забула завдяки травам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути