пʼятниця, 05 лютого 2016 05:05

При демодекозі будьте особливо уважні до себе

— Я аж кричала: врятуйте мене від демодекозу. Кліщ повзав по обличчю і не давав мені жити, все чесалося. Ніщо не допомагало, — говорить 27-річна Поліна Ленська з Іллічівська Одеської області.

Вона хворіла на демодекоз 2 роки.

— Спеціальні мазі допомагали ненадовго — недуга поверталася. У книжці "Встань над болем своїм" Тетяни Павлівни Радіонової знайшла корисні поради. Потім звернулася до травниці й вона врятувала мене від кліща, — розповідає Поліна Ленська.

— Демодекс зустрічається часто-густо. Це — підшкірний кліщ, живе на обличчі, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Вражає шкіру обличчя, вух, особливо повік. Лікувати непросто, бо збудник живучий. Можна заразитися знову через постіль і рушники, якщо терти повіки брудними пальцями. Кліщ може викликати появу великих гнійних рожевих вугрів. Він є в організмі 98 відсотків населення Землі, але ніяк себе не проявляє. Збої травлення, хвороби щитовидки, алкоголь, куріння, стреси, неякісна косметика, часте відвідування сауни і солярію можуть запустити розвиток демодекозу саме у вас. Раджу бути до себе уважними.

Від демодекозу рекомендую свої натуральні засоби. Вони підсушують, заспокоюють, знімають запалення, вбивають паразитів і мікробів, не дають підживлення кліщу зсередини. Звужують пори, очищують шкіру, зменшують її жирність, захищають від повторного зараження. До комплексу входять збір трав і коренів для прийому всередину, протирання і мазь — для зовнішнього застосування. Комплекс не має побічних дій, не викликає звикання.

За правильного діагнозу лікаря і виконання всіх моїх рекомендацій поліпшення відчуєте на 3–4-й день від початку боротьби з кліщем. Щоб вигнати демодекса назавжди, будьте терплячі й послідовні. Багато корисної інформації ви знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить засоби від демодекозу. Але — хто поінформований, той озброєний. Тому дуже раджу її прочитати.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі збори перевірені понад століттям. Ці засоби — натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають чудовий оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити її засоби, а також книгу "Встань над болем своїм" можна за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «При демодекозі будьте особливо уважні до себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути