Ексклюзиви
понеділок, 01 липня 2013 05:00

Потенція повертається за місяць

Автор: фото з сайта www.spu-party.ru
  Після лікування простати чоловіки молодшають. Тричі на тиждень мають секс
Після лікування простати чоловіки молодшають. Тричі на тиждень мають секс

45-річний киянин Микола Гощенко чотири роки лікувався від простатиту. Увесь цей час мав проблеми з потенцією. У столичній клініці "Інститут Сімейної Медицини плюс" його вилікували за місяць.

— Весь час повнів. Часто ходив у туалет, уночі почав хропіти, удень стомлювався. Не кожен раз вдавалося зайнятися сексом. Урологи прописали масажі простати, але не допомогло. У клініці мені розписали раціон. Ставили голки для відновлення сну. Пролікували простату. Знову маю секс тричі на тиждень, став бадьорий, активний. Ніби помолодів.

— Обстежили чоловіка комплексно, — каже головний лікар клініки Ярослав Мірошников. — Причиною хвороби був прихований діабет. Також нічна зупинка дихання через постійні аврали і стреси на роботі. Простатит був наслідком застою крові, бо рідко кохався. Секс у чоловіка може бути все життя до глибокої старості, якщо поряд адекватна жінка, якій це також треба. Зверталися люди за 70 років, і ми помагали. У будь-якому віці сексуальні розлади — це хвороба, що вимагає допомоги. Згасаючи сексуально, чоловік швидко дряхліє.

Каже, будь-яку проблему з потенцією можна вирішити, якщо лікувати не лише з позиції уролога. В "Інституті Сімейної Медицини плюс" перевіряють цукор, функцію печінки, рівень тестостерону, судини, простату. Діагноз ставлять за добу.

— У нас працюють кваліфіковані урологи, невропатологи, ендокринологи, які комплексно ставлять діагноз і знаходять правильну стратегію лікування. Розписуємо лікування на дому, щоб пацієнт за місяць з'явився на контроль. Також даємо рекомендації, як їсти смачно і не шкодити собі.

Після 40 у чоловіків може виникати хвороба Пейроні.

— Зараз стає більше таких пацієнтів. На статевому органі утворюється бляшка, і при ерекції він починає викривлятися вгору, вниз або вбік. Через біль уже не до сексу. Цю хворобу спричиняють мікротравми органу. Чоловікам радять обмежувати вживання кальцію. Його надлишок відкладається у бляшці. Тоді її видаляють хірургічно. Якщо вчасно звернутися, процес можна загальмувати. Викривлення зменшується, минає біль. Сексуальна функція покращується за місяць.

"Інститут Сімейної Медицини плюс" розташований за адресою: м. Київ, вул. Німанська, 6.

Тел. 0(44) 528 07 70

www.family-health.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Потенція повертається за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути