понеділок, 05 грудня 2016 06:25

Після процедури ортоплазми зникає біль у суглобах

Автор: ФОТО з сайта www.ortomed-prosperitas.com.ua
  Ортоплазму застосовують при артрозах, артритах, хворобах хребта, пошкодженні кісткової тканини
Ортоплазму застосовують при артрозах, артритах, хворобах хребта, пошкодженні кісткової тканини

— Проблеми опорно-рухового апарату починаються зі змін у суглобах. Про це сигналізують сильні чи слабкі болі, скованість і набряклість, обмеження в рухах. Нині медцентри практикують сучасні методи лікування. Ми пропонуємо пацієнтам ортоплазму — найновішу процедуру для хворих із патологією опорно-рухового апарату, — каже 35-річний Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Процедура ортоплазми займає півгодини. Не має побічних ефектів. Курс лікування становить три-п'ять сеансів через три-десять днів.

— Із вени хворого беремо необхідну кількість крові. За допомогою центрифуги виділяємо плазму, яка збагачена тромбоцитами. Її вводимо в постраждалий суглоб. Клітини сполучної тканини посилено виробляють колаген, еластин і гіалуронову кислоту — речовини, які відповідають за міцність та цілісність хрящової тканини, — додає Сергій Володимирович.

Ортоплазму застовують при артрозах, артритах, хворобах хребта, пошкодженні кісткової тканини. Також при пошкодженні зв'язок і м'язів, забоях, вивихах, переломах і під час реабілітації.

— Після процедури зникає біль, скованість в суглобах, покращується кровообіг. Відновлюється об'єм суглобової рідини та її властивості. В проблемній ділянці зменшується запалення й запускається природна регенерація тканини. Найголовніше — пацієнт може вільно та безболісно рухатися.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Енгельса, 19а. Тел: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70

Із послугами медзакладу можна ознайомитися:

www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Після процедури ортоплазми зникає біль у суглобах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути