понеділок, 27 лютого 2017 07:55

Кварц-лампа знищує вірусні інфекції

Автор: ФОТО З САЙТА www.stranamam.ru
  Коли лампа працює, не слід на неї дивитися. Можна скористатися спеціальними окуля­рами
Коли лампа працює, не слід на неї дивитися. Можна скористатися спеціальними окуля­рами

— На весну завжди ослаблюється імунітет. Ледь не весь березень носом шморгаю. Сама нездужаю і дитину заражаю. На Новий рік так були захворіли, що довелося 2-річній доньці колоти антибіотики. Хоча починалося все зі звичайного нежитю, — каже киянка Марина Тарасенко, 32 роки.

— Знайома порадила придбати кварцову лампу. Вона лікарем-санологом увесь вік пропрацювала в санаторії. Каже, раніше ними тільки й користувалися. Вони дезінфікують повітря. Вбивають віруси, бактерії і грибки. Порадила брати не велику, а побутову. Щоб за допомогою насадок, які є у комплекті, можна було кварцувати горло, ніс, вуха.

Тепер тільки-но відчуває нездужання, вмикає випромінювач.

— Ставлю насадку і прогріваю носа. Одягаю теплі шкарпетки і лягаю спати. На ранок значне легшає. Нежить зникає буквально наступного дня. Швидко перестає боліти горло. А нещодавно Соломійка поскаржилася, що вушко коле — я швиденько наділа насадку, увімкнула лампу й прогріла дитині вуха й носа. Обійшлося.

Кварцова лампа лікує за допомогою ультрафіолетового випромінення. Такі промені знищують мікробні й вірусні інфекції, знімають запалення органів дихання. Допомагають при бронхітах, астмі. Сприяють загоєнню гнійних ран і виразок.

— Ультрафіолетові промені організм отримує від сонця. Взимку їх обмаль. Тому в холодну пору й хворіють частіше. Особливо діти, — говорить столичний лікар-педіатр Олена Матвійчук, 48 років. — Кварц-лампи хороша річ для лікування й профілактики захворювань. Це винахід медицини, якому немає аналогів. Тільки коли лампа працює, не слід на неї дивитися. Можна скористатися спеціальними окулярами.

Дітям до 3 років перший раз вмикають кварцеву лампу на 30 секунд. Поступово збільшують час до 3–5 хвилин. Покращення відчувається вже за кілька сеансів. Можна зняти насадки й прокварцувати невелике приміщення, щоб знищити мікроби. Достатньо 15–30 хвилин на день.

Зараз ви читаєте новину «Кварц-лампа знищує вірусні інфекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути