понеділок, 30 травня 2016 06:30

Кліща демодекса знищують травами

— Демодекоз замучив. Очі сльозилися, свербіли, обличчя червоне. Таке було враження, що під шкірою кліщ повзає з місця на місце, — каже 53-річна Руслана Івашко з Вінниці.

Жінка працює секретарем у міжнародній фірмі.

— Було ніяково перед іноземними гостями. Різні мазі й бовтанки перепробувала — не допомагали. Найефективнішими виявилися трав'яні засоби від демодекозу Тетяни Павлівни Радіонової. Покращення відчула вже на третій день. За півтора місяця про хворобу геть забула.

— Демодекоз лікувати непросто й довго, — каже травниця Тетяна Павлівна. — Кліщ демодекс — дуже живучий. Поки організм у нормі, себе не проявляє. Але варто імунітету ослабнути, кліщ іде в атаку. Проникає глибоко в шкіру обличчя і провокує запалення.

Зазвичай оселяється в цибулинах волосся і сальних залозах. Живе в шкірі голови, повік, складках носа і губ, надбрівних дугах. Харчується підшкірним салом і частинками відмерлої шкіри. Щоб від нього позбутися, раджу низку заходів. Зміцнюйте імунітет. Налагодьте правильне харчування. Я виготовляю прекрасний збір для зміцнення імунної системи. Не забувайте про гігієну. Стреси провокують усі хвороби. Подолати їх допоможе мій заспокійливий трав'яний еліксир.

Рекомендую свої натуральні засоби від демодекозу. Підсушують, знімають запалення, вбивають кліща демодекса. Повністю відновлюють шкіру і захищають від повторного зараження. У комплекс входять збір трав і коренів для прийому всередину, протирання і мазь — зовнішньо. Не мають побічних дій, не викликають звикання.

При правильному діагнозі й виконанні всіх моїх рекомендацій відчуєте поліпшення вже на третій-четвертий день лікування.

Багато корисної інформації ви знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить вам мої засоби від демодекозу. Але хто поінформований, той озброєний. Виготовлення ефективних цілющих засобів — дуже копітка й відповідальна робота. Але за бажанні перемога над демодекозом буде за вами.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від багатьох недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичним. Нешкідливі й дають хороший оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу, а також замовити книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.: 0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97,

0(66) 044 08 98.

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Кліща демодекса знищують травами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути