понеділок, 30 листопада 2015 00:00

25 грудня підвищується плодючість організму

Медичний гороскоп на грудень

1–2 Зростає кількість інфарктів. Контролюйте коливання артеріального тиску. Знижуйте інтенсивність фізичних навантажень. Протипоказані хірургічні втручання.

3–4 Не переїдайте. Подбайте про сумісність страв. Не вживайте екзотичних продуктів. У ці дні загострюються хронічні кишково-шлункові захворювання. Не варто розпочинати курс масажу.

5–7 Збільшується ламкість судин. Може виникати носова кровотеча. Загостряться тромбофлебіт і артрит. Алергія на ліки проявлятиметься яскравіше.

8–9 Погіршується стан кишечника. Загострюється геморой. Запобігайте розвитку запорів. Не бажано вирушати в тривалі мандри. Акліматизація проходитиме важко. Остерігайтеся харчових отруєнь. Не пийте сирої води.

10–11 Молодик. Не допускайте розвитку застійних явищ у бронхах і легенях. Інтенсивніше лікуйте застуди. Вони можуть ускладнитися пневмоніями й отитами. Погода впливатиме на самопочуття.

12–14 Різкі рухи тулуба можуть призвести до зміщення хребців у попереку і защемлення нервів. Не бажано переносити важкі речі. Можуть непокоїти ревматичні болі. Вдалий час для відвідування косметолога.

15–16 Організму важко протистояти вірусній інфекції. Відкладіть початок нового курсу лікування. Підвищений рівень тривожності спровокує порушення сну.

17–18 Відкладіть проведення активних процедур на стопах. Частіше давайте відпочинок ногам. Ходіть босоніж. Перед сном прийміть розслаблюючу ванну. Добрі результати дасть дієта для зниження ваги.

19–20 Непокоїтиме головний біль. Знижується працездатність. Віддайте перевагу фізичній праці над розумовою. Подбайте про повноцінний відпочинок наприкінці дня. Кращий час для профілактики захворювань органів видільної системи.

21–22 Надмірне напруження голосових зв'язок може призвести до втрати голосу. Відкладіть операції на горлі. Загострюються хвороби щитоподібної залози. Не слід розпочинати прийом гормональних препаратів.

23–24 Розвивайте гнучкість суглобів. Дихайте глибше. Гуляйте на свіжому повітрі. Розпочніть курс масажу плечей. Особливо корисне плавання.

25–27 Місяць уповні. ­Підвищується плодючість організму. Час подумати про поповнення в родині. Небажаної вагіт­ності слід запобігати. Пийте воду між прийомами їжі. Не допускайте зневоднення. Виключте з раціону пересолені страви.

28–29 Приділіть більше уваги догляду за шкірою. Використовуйте живильні маски. Потурбуйтеся про захист рук від впливу води і мийних засобів. Не варто стригти й фарбувати волосся. Результати вас не потішать.

30–31 Частіше турбуватимуть судоми. Подбайте про безпеку під час тренувань у басейні. Погіршується прохідність кишечника. Їжте частіше й малими порціями. Не ігноруйте біль в області апендикса.

Зараз ви читаєте новину «25 грудня підвищується плодючість організму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути