середа, 04 травня 2016 00:20

10 квітня загостряться легеневі хвороби

Медичний гороскоп на квітень

1 Будьте обережні. Можливі переломи кісток і травми зв'язок. Не час розпочинати курс масажу. Потурбуйтеся про зручне положення спини, коли працюєте. Лікування гастриту — вдале.

2–3 Стимулюйте повноцінний відтік крові з вен. Відпочивайте, поклавши ноги на стілець. Можливі судоми. Не забувайте про це в ба­сейні. Тренуйте вестибулярний апарат.

4–5 Уникайте переохолодження ступень. Не сідайте на холодне. ­Можуть нагадати про себе цистит і запальні хвороби статевих органів. Перегляньте режим харчування. Відмовтеся від солодкого.

6–7 Молодик. Організм гостро реагуватиме на зміни атмосферного тиску. Загострюватимуться недуги, болітиме голова. Уникайте стресових ситуацій. Зранку прийміть заспокійливе.

8–9 Нагадає про себе хронічний фарингіт. Бережіть голос. Говоріть тихо. Операції на горлі краще відкласти. Час лікувати безпліддя. ­Запишіться на прийом до гінеколога.

10–11 Загострюються хвороби легенів. Хворим на астму слід поберегтися. Не носіть важкого. Вразливі кисті рук. Можливі вивихи й розтягнення зв'язок.

12–14 Виключайте з раціону спеції, що подразнюють слизову шлунку. Не провокуйте виразки. Операції на грудях краще відкласти. Не варто проводити процедури з корекції зору. Ідіть на прийом до стоматолога.

15–16 Зміцнюйте нервову сис­тему. На роботі влаштовуйте перерви. Потурбуйтеся про повноцінний відпочинок. Так запобігатимете загостренню хвороб серця. Купувати окуляри не час.

17–19 Не перевантажуйте шлунок. Можливі закрепи. Догляду потребуватимуть лежачі хворі. Проведіть профілактику пролежнів і застійних явищ в організмі.

20–21 Повня. Період загострення урологічних хвороб. Хворим слід дотримуватися порад лікаря. Відкладіть проведення косметичних операцій. Час позбавитися вугрів.

22–24 Підвищується здатність організму до зачаття. Лікування хвороб верхніх дихальних шляхів мине вдало. Можна розпочати процедуру загартування.

25–26 Розвивайте гнучкість суглобів. Знайдіть час для ранкової пробіжки. Погіршується прохідність жовчогінних протоків. Знижуйте навантаження на печінку. Віддавайте перевагу овочевим стравам.

27–28 Знижується гострота зору. Бережіть очі від травм. Не зай­майтеся важкою фізичною працею. Вразливою буде серцево-судинна система.

29–30 Організм буде у стані нестабільної рівноваги. Утримайтеся від навантажень. Збільшується ламкість кровоносних судин. Підвищується ризик крововиливів.

Зараз ви читаєте новину «10 квітня загостряться легеневі хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути