Ексклюзиви
пʼятниця, 28 серпня 2015 17:58

Знайдено ідеальний варіант першого побачення

Знайдено ідеальний варіант першого побачення

Мережа ресторанів T. G. I. friday's провела дослідження, визначивши, з яких компонентів складається успішне побачення в кафе або ресторані.

Було проведено опитування, в якому брало участь 2004 людини (гетеросексуальні чоловіки і жінки). Результат їх відповідей показав, з яких деталей може складатися ідеальне побачення.

Їжа

Чверть опитаних стверджували, що людина, з якою вони пішли на побачення, переставала їм подобатися через страви, яку вона замовила. Згідно з опитуванням, чоловікам не рекомендується вибирати салат, оскільки одна з десяти опитаних жінок вважає подібну людини слабохарактерною і нудною. Тим не менше, 27 % опитаних жінкам подобається, коли чоловік їсть з апетитом, а 17 % респонденток не проти випити чогось міцнішого, ніж сік.

При цьому, третина чоловіків говорили, що їм подобаються дівчата з апетитом, а 27 % зізналися, що люблять дивитися, як жінки їдять руками страви типу реберець і бургерів. Також їх приваблює, коли дівчина вип'є трохи алкоголю — це подобається 20 % опитаних чоловіків.

Поведінка

Результат опитування показав, що на першому побаченні більшість жінок чекають від чоловіка ввічливості. Цей факт відзначили 56 % опитаних.

Також 42 % опитаних жінок стверджують, що їм важливо, щоб чоловік цікавився питаннями з їхнього життя, а також повністю оплачував рахунок (26 % опитаних).

Що стосується чоловіків, то їм в першу чергу важливо, щоб жінка ставила запитання, що стосуються їх життя — це відзначили 30 % опитаних. Деяким подобається, щоб панночка жартувала з офіціантом або офіціанткою (12 % опитаних). А ось що стосується ввічливості і хороших манер супутниці, то вони важливі лише для 12 % опитаних чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Знайдено ідеальний варіант першого побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути