Ексклюзиви
субота, 30 квітня 2016 17:37

Жінок приваблюють чоловіки з почуттям гумору - вчені

Жінок приваблюють чоловіки з почуттям гумору  - вчені

Дослідники стверджують, що чоловіки з почуттям гумору приваблюють жінок не тому, що відрізняються особливим розумом, а тому, що дами сприймають кавалерів-жартівників як людей з легким і відкритим характером, пише korrespondent.

Раніше вважалося, що жінка сміється над жартами чоловіка,бо визнає гостроту його розуму, інакше жарти не здалися б смішними. Однак три експеримент, проведених психологами, показали, що це не так. В результаті дослідів, які включали в себе оцінку сторінки незнайомої людини в соціальних мережах, проходження тестів і реальне спілкування з представником протилежної статі, з'ясувалося, що гумор і розум ніяк не пов'язані.

Автори дослідження стверджують: почуття гумору сприймається жінками як ознака легкого і відкритого характеру, а з такими людьми, як правило, стосунки будувати легше.

Читайте також: Жінки швидше оговтуються від розриву стосунків

Раніше повідомлялося, що вчені назвали чоловічі риси, які приваблюють жінок. Їх приваблюють чоловіки з темною тріадою: нарцисизм, макіавеллізм і психопатія.

Зараз ви читаєте новину «Жінок приваблюють чоловіки з почуттям гумору - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути