Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2016 15:25

Жінка з неймовірно великими ногами сповнена оптимізму та виходить заміж
5

У 36-річної американки Каті Пейдж ліпедема - хронічний розлад, що призводить до накопичення величезної кількості жирової тканини в нижній частині тіла. До операцій з ліпосакції її ноги були від 127 до 137 см в обхваті.

 

Жінка має величезний досвід щоденної боротьби з тими, хто вважає, що вона їсть занадто багато шкідливої їжі, а не хворіє. Але незважаючи на негатив, вона все одно мріє про гарне весілля.

 

"Катя пройшла через багато випробувань. Їй потрібен хтось, хто зможе подбати про неї. Вона хоче бути в центрі уваги", - розповіла хрещена мати жінки Діана Мендхейм.

 

"Я розумна, освічена, вмію готувати, і, взагалі-то, я - відмінний вибір. Я заручена, і незабаром ми плануємо зіграти весілля. Чесно кажучи, він любить мене будь-якою, але я б все ж хотіла виглядати якнайкраще. Та й взагалі, мене не захоче тільки дурень!

 

Мій найбільший страх - втратити рухливість. Якщо я не зможу рухатися, хвороба почне прогресувати і я можу померти. Просто хочу прожити довге життя поруч з кимось. Хто ж хоче зіграти весілля, а потім померти, залишивши свого коханого", - додала Катя.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Віце-міс Всесвіт" Олеся Стефанко виходить заміж

Зараз ви читаєте новину «Жінка з неймовірно великими ногами сповнена оптимізму та виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути