Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2014 17:17

За 199 доларів на сайті знайомств підбирають підходящого партнера за ДНК-тестом

За 199 доларів на сайті знайомств підбирають підходящого партнера за ДНК-тестом

Сайт для знайомств підбере партнера, враховуючи не тільки психологічну, а й біологічну сумісність користувачів.

Найчастіше сайти знайомств "з'єднують" самотніх за типом темпераменту, знаку Зодіаку і навіть по зовнішності. Веб-ресурс SingldOut вирішив використовувати скрупульозний і в деякому сенсі інноваційний підхід.

Спочатку користувачам SingldOut необхідно зареєструватися, використовуючи акаунт у професійній соцмережі LinkedIn. Це вже говорить про підбір супутника на базі особистісних уподобань і нахилів. Далі-більше.

Сайт пропонує клієнтам набір для ДНК-тесту (на пробу слини), результати якого допоможуть фахівцям визначити ідеального партнера з точки зору біологічної сумісності. ДНК-тестування проводить компанія Instant Chemistry, яка аналізує фрагменти генетичного коду, що відповідають за імунну систему і емоційні реакції.

Результати дослідження ДНК дають можливість поєднати пари з генами імунної системи, що розрізняються. Такий союз сприятливий для сексуального життя, оскільки партнери знаходять один одного привабливими. Крім того, що сексуальне життя партнерів з такими генами імунної системи краще, так ще й організм їх спільних дітей буде більш стійкий до різного роду інфекцій.

Що стосується фрагментів генетичного коду, що відповідають за емоційні реакції, то їх вивчення дозволяє "знайомити" людей зі схожим типом реакції на стрес.

Поки компанія SingldOut розташована у Сан-Дієго, але незабаром планує працювати в інших містах. Особистісний тест на сайті компанії доступний після реєстрації, а набір для ДНК-тесту "вимагає" оплати членського внеску - 199 доларів за три місяці і 299 доларів за півроку.

Зараз ви читаєте новину «За 199 доларів на сайті знайомств підбирають підходящого партнера за ДНК-тестом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути