Ексклюзиви
пʼятниця, 26 червня 2015 18:34

Відчайдушна дівчина написала про проблеми з чоловіком в техпідтримку і відповідь її вразила

Відчайдушна дівчина написала про проблеми з чоловіком в техпідтримку і відповідь її вразила

Одного разу дівчина, яка зіткнулася з проблемою збайдужілих почуттів чоловіка, в розпачі вирішила просто написати лист в техпідтримку. Її хвилювало питання, як зберегти відносини, повернути свіжість перших зустрічей і при цьому не залишитися біля розбитого корита.

У пошуках чесної і правдивої відповіді вона відправила лист, не сподіваючись отримати відповідь. І ось, одного разу, займаючись своїми колишніми справами, вона отримала повідомлення про новий лист.

Публікуємо переписку, яка, можливо, змінила життя дівчини і вже точно підняла їй настрій.

Дорога техпідтримка!

"На початку року я оновилася з Бойфренд 5.0 до Чоловік 1.0 і виявила суттєве уповільнення роботи системи. Це особливо стосується додатків Квіти і Коштовності, які під Бойфренд 5.0 працювали просто ідеально.

Крім того, в Чоловік 1.0. не виявилося таких корисних програм, як Романтика 9.5 і Особиста Увага 6.5, проте встановилася купа непотрібних програм типу Прем'єр-Ліга 5.0, НХЛ 3.0 і Більярд 4.1.

Спілкування 8.0 перестало працювати, а Прибирання Будинку 2.6 при спробі запуску валить всю систему. Я намагалася використовувати Ниття 5.3, щоб полагодити їх, але це не спрацювало.

Що мені тепер робити?"

Зневірена

Дорога Зневірена!

"У нашій ліцензії зазначено що Бойфренд 5.0 — це розважальний пакет, а Чоловік 1.0 — операційна система. Спробуйте запустити утиліту "Я думала, ти любиш мене.ехе" завантажте програму Сльози 6.2 і не забудьте встановити оновлення системи Відчуття Провини 3.0. Якщо ви зробите все правильно, система Чоловік 1.0 автоматично запустить додатки Коштовності 2.0 і Квіти 3.5.

Однак врахуйте, що якщо ви будете занадто часто використовувати ці програми, система запустить Гнітюче Мовчання 2.5, Друзі 7.0 або Пиво 6.1. Що стосується Пиво 6.1 — це небезпечна програма-вірус, яка без вашого відома завантажить додатки Пукання і Гучне Хропіння Бета.

Але, як би там не було, В ЖОДНОМУ РАЗІ не встановлюйте додаток Теща 1.0 (воно запускає вірус, який відбирає у вас керування всією системою і ви втрачаєте над нею контроль). На додаток до сказаного — не намагайтеся заново встановити Бойфренд 5.0. Вони несумісні з Чоловік 1.0, і це викличе крах системи.

Наостанок: Чоловік 1.0 — відмінна програма, але у неї обмежені ресурси пам'яті, і вона дуже повільно запускає нові додатки. Щоб збільшити пам'ять і поліпшити роботу системи — пропонуємо вам придбати кілька нових програм. Ми рекомендуємо: Готування 3.0 і Красива Спідня Білизна 7.7.

Щасти вам!"

Зараз ви читаєте новину «Відчайдушна дівчина написала про проблеми з чоловіком в техпідтримку і відповідь її вразила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути