Ексклюзиви
субота, 29 листопада 2014 15:40

Весільні селфі набирають найбільше лайків у соцмережах
5

Часто у соцмережах з’являються фото з весільним поцілунком
Фото: надані Максимом Куденчуком

Максим Куденчук працює весільним фотографом 7 років. Вважає, що на весільній фотосесії не можна економити, бо ці знімки стануть пам'ятними для молодят на все житті.

"Гарні фото приносять гарні спогади, - каже фотограф. – З них потім можна зробити фотокнигу чи картину. Своєї весільної фотосесії усі молодята чекають з нетерпінням, щоб по швидше вклеїти фото у сімейний альбом та похвалитися ними у соціальних мережах перед друзями. Я вже готовий до прохань молодят скинути кілька фото з весілля вже наступного ранку".

За спостереженням Максима, найбільшою популярністю у соцмережах зараз користуються весільні селфі.

"Вони набирають найбільше лайків у соцмережах, - вважає Куденчук. – Селфі – це автопортрет, зроблений за допомогою камери смартфону чи веб-камери. Часто користувачі одразу завантажують селфі на власні сторінки у соціальних мережах. Ще молодята не розписалися, а всі друзі вже знають, що сьогодні у них весілля. Тому починають вітати зі шлюбом".

Весільні селфі знімають удома, коли молоду одягають чи роблять їй зачіску, макіяж.

"Часто у соцмережах з'являються фото з весільним поцілунком чи просто знімки рук наречених з обручками, - розповідає Максим. – Залюбки фотографуються на яхтах і в лімузинах, на пляжі і мості. Головне дослухатися до порад фотографа. Не знімайте проти сонця. Щоб уникнути ефекту подвійного підборіддя, витягніть шию і опустіть плечі. Аби виглядати стрункішою, тримайте камеру трохи вище обличчя".

Зараз ви читаєте новину «Весільні селфі набирають найбільше лайків у соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути