Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2016 17:44

Вчені з'ясували чому дівчата стають лесбійками

Вчені з'ясували чому дівчата стають лесбійками

Інтимна близькість між гетеросексуальними дівчатами досить поширена. Потяг між представницями прекрасної статі показують у кінотеатрах та телесеріалах, пише Maxim.

Згідно з новою теорією Лондонської школи економіки та еволюційного біолога Сатосі Канадзава - всі жінки генетично запрограмовані відчувати тягу одна до одної. Останні дослідження показали, що кожна четверта гетеросексуальна жінка мала лесбійський досвід.

Теорія Сатосі Канадзави - в епоху полігамії декілька дружин одного чоловіка вступали в сексуальні відносини. З метою уникнення ревнощів, конфліктів та напруженості. Дружелюбність між дружинами була запорукою щасливої сім'ї та хорошої народжуваності.

Таке припущення дозволило вченим пояснити чому чоловіків збуджує лесбійський секс. Бачачи інтим між двома жінками, на підсвідомому рівні чоловік думає про те, що вони ладнають між собою. Отже – здатні виробляти потомство.

За думкою вчених жінки не мають конкретної сексуальної орієнтації. Потяг до людини може залежати від характеру партнера, репродуктивного статусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти чоловіка для подружнього життя

Зараз ви читаєте новину «Вчені з'ясували чому дівчата стають лесбійками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути