середа, 13 квітня 2016 12:14

Вчені розкрили секрет щасливих стосунків

Вчені розкрили секрет щасливих стосунків

Висока якість комунікації і частий секс названі міжнародною групою вчених головними факторами, які відрізняють щасливі пари, повідомляє ua.korrespondent.net

Для дослідженні, опублікованого у виданні The Journal of Sex Research, було опитано більше 40 000 одружених і таких, що живуть у цивільному шлюбі тривалий час, пар.
Вчені порівняли нинішнє сексуальне задоволення і відповідний показник протягом перших шести місяців стосунків. 83% опитаних зазначили, що були в цілому задоволені своїм статевим життям в перші шість місяців. При цьому лише близько половини учасників дослідження відзначали сексуальну вдоволеність на нинішньому етапі подружнього життя.

Як зазначають вчені, головним тут є зв'язок частоти занять сексом і загальної задоволеності сексом. Серед щасливих у своєму статевому житті 81% чоловіків і 79% жінок займаються сексом раз на тиждень або частіше.

На думку керівника дослідження Девіда Фредеріка, професора Чепменского університету, частота статевих актів і задоволеність сексуальним життя тісно взаємопов'язані.

При цьому для обох статей першочерговою є якість спілкування і загальний настрій. В той час як для жінок також ключовим фактором є регулярність оргазмів, а для чоловіків - сексуальне різноманітність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відновити довіру у стосунках

Зараз ви читаєте новину «Вчені розкрили секрет щасливих стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути