пʼятниця, 05 лютого 2016 18:35

Українці звинувачують у розлученні свекруху, дітей і друзів

Українці звинувачують у розлученні свекруху, дітей і друзів

Кожна друга подружня пара в Україні розриває шлюб. Серед причин називають безгрошів'я, алкоголізм одного із партнерів, спільне проживання в одній квартирі із родичами. Кореспондент Gazeta.ua запитав в українців, кого вони звинувачують у своєму розлученні.

"Винні друзі чоловіка, - каже Карина Говоруха із Рівного. Вона розлучилася у грудні торік. - Вони його споювали ще з університету. Я все терпіла. Навіть коли вагітну у груди вдарив. Потім переключилася на дитину. Він пропивав майже все, що заробляв. Коли троє друзів розійшлися, він і собі захотів до холостяцького життя повернутися. Переїхав до своїх батьків. Ще не відомо, кому повезло більше".

Киянка Оксана Свереда розлучилася у жовтні 2015 року.

"Чоловік у всьому звинувачує нашого сина. Насправді винні ми обоє, - говорить Оксана. – Коли ми стали батьками у 2014 році, все у нашому житті змінилося. Я мало уваги приділяла чоловіку. Зрозуміла, що наробила, коли він перестав приходити ночувати додому. Зустрів іншу жінку. Коли Петрику виповнився рік, подав на розлучення. Як я до весілля не помічала, що Богдан егоїст. Ріс сам у сім'ї, звик, що все дістається лише йому".

Леонід Зінченко з Полтави розлучився у січні. Звинувачує у всьому свою маму і дружину.

"Винна моя мама, - розповідає Леонід. - Ми жили окремо, але мама навідувалася щодня. Настя їй не подобалася ще до весілля. Постійно критикувала її, як хазяйку. Мама мала ключі від нашої квартири. Поки обоє були на роботі, приходила, перегладжувала мої сорочки, варила їсти, складала одяг у шафа. Настю це бісило. Я був на її стороні, поки не заставила вибирати між нею і мамою. Для неї вона свекруха, а мені – мама. Я не можу перестати спілкуватися з нею".

Зараз ви читаєте новину «Українці звинувачують у розлученні свекруху, дітей і друзів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути