Ексклюзиви
четвер, 13 лютого 2014 10:25

У торті з цукерок ховають обручки і шампанське
7

Коштують вироби з цукерок від 80 до 400 гривень
Фото: фото надані Лесею Бурлаковою

Тернополянка Леся Бурлакова робить торти, букети та іграшки з шоколадних цукерок.
"Такий подарунок – це справжній рай для солодкоїжки, бо цукерок багато і вистачає надовго, - говорить Леся. – Такий торт чи букет можна їсти протягом року, бо цукерки для виробів купую найсвіжіші. Один чоловік зателефонував через місяць після того, як замовив у мене торт. Дякував, бо тепер для дружини-солодкоїжки не купує цукерки щодня. Вона досі доїдає тортик".
Коштують вироби з цукерок від 80 до 400 грн. На виконання замовлення йде від 3 до 5 днів.
"Дво- і триярусні торти замовляють на Дні народження і весілля. За бажанням замовника, усередину можна сховати подарунок. Для дітей купують м'які іграшки, дорослим просять приховати пляшку елітного лікеру чи шампанського, жінкам – парфуми і обручки. Торік до дня Валентина мала 17 замовлень. Чотири тортика у формі серця чоловіки купували для освідчення".
Навчилася робити торти і букети через інтернет.
"Одного разу просто переглядала відео, як зробити подарунок своїми руками. Перший раз не вийшло, цукерки не трималися купи і випадали з обгорток. Але я не здавалася. Купувала цукерки кілограмами і вправлялася".
Торт можна створити власноруч вдома. Для цього достатньо взяти коробку від справжнього торта чи з-під цукерок. Основу також можна створити з пінопласту.
"На торт іде від 0,5 до 3 кілограм цукерок, - каже Бурлакова. – Для основи беру довгі цукерки-палички "Ліщина" і "Конафетто" - вафельні трубочки з молочно-горіховою начинкою. Для прикрашання використовую дорогі цукерки "Рафаелло" або "Ферреро Роше". Ціна торта чи скульптури також залежить від собівартості цукерок. Високі торти можна зробити з шоколадних батончиків "Снікерс", "Натс" чи "Кіт-Кат".
На композиції з цукерок майстриня витрачає від 2 до 5 год.

Зараз ви читаєте новину «У торті з цукерок ховають обручки і шампанське». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути