Ексклюзиви
вівторок, 19 травня 2015 09:40

У шлюбі зі старшими жінками чоловіки почуваються впевненіше

У шлюбі зі старшими жінками чоловіки почуваються впевненіше

Артем Семенюк із Київщини побрався з односельчанкою Світланою, яка на 20 років за нього старша. Через це посварився з батьками. Артемові у травні виповнилося 33 роки, Світлані – 53.

"Хто сказав, що жінка не може бути старшою на пару років? – говорить Артем. - У мене батько за маму на 10 років старший, але живуть душа в душу. Я Світлану люблю. Дітей ми більше не хочемо. Я маю Софійку від першого шлюбу, а в неї два сина".

Через цькування родичів і сусідів сім'я задумалась над переїздом у столицю.

"Треба переїжджати в Київ, бо в селі нам життя не буде, - каже чоловік. - Всі косо дивляться. Кому яка різниця, скільки моїй жінці років. Нам разом добре. Я її давно знаю. Віталися, але близько знайомі не були. Кілька разів бачив на службі в церкві, перестрівалися в магазині. Я жонатий був, вона чоловіка мала. А торік літом на весіллі пару разів потанцювали разом, я її додому провів. З того часу мені з голови не йшла. Коли дізнався, що вона розлучена, аж на душі легше стало".

За словами Семенюка, його дружина не виглядає на 50 років.

"Світлана гарно за собою доглядає. Висока і струнка. У 53 роки в неї талія 67 сантиметрів і волосся до пояса. Носить джинси, плаття, туфлі на шпильці. У неї старший син вже університет закінчив, а молодший в наступному році в 11 клас піде. А в мене донька у третій клас ходить", - розповідає Артем.

Коли берете шлюб із чоловіком, який молодший за вас на 8-10 чи більше років, будьте готові, що оточуючі сприйматимуть це неадекватно. Таку пораду дає жінкам київський психолог Валентина Домська.

"Одні говоритимуть, що чоловік з вами через гроші, інші – що через квартиру, - каже психолог. – Будьте готові до того, що навіть рідня не повірить, що причина ваших стосунків – любов, взаємна і щира. Але нікому нічого доводити не треба, бо всі все рівно залишаться при своїй думці".

За словами психолога, чоловіки люблять старших жінок, бо з ними почуваються впевненіше.

"Такі шлюби часто називають нерівними, але вони мають право на існування і всі шанси для того, щоб стати довготривалими, - говорить Валентина Іванівна. – Щоб зберегти стосунки, деяким парам навіть доводиться змінювати місце проживання".

Зараз ви читаєте новину «У шлюбі зі старшими жінками чоловіки почуваються впевненіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути