Ексклюзиви
середа, 28 січня 2015 14:16

ТОП-5 жіночих комплексів з приводу чоловіків
5

Комплекс Лицаря і Розпусника. У цьому випадку жінка шукає в чоловікові і лицаря, і розпусника одночасно. Лицар - втілення мужності, шляхетності. Він повинен бути кам'яною стіною. А розпусник, відповідно, передбачає нахабство, натиск і безцеремонність. Проблема в тому, що жінці складно знайти настільки діалектичного чоловіка, який буде поєднувати в собі протилежне. Порада: почати пошуки в акторському середовищі і не морочити голову добрим і пухнастим.
Комплекс Попелюшки. Ці жінки пасивні. Вони очікують дива, нічого для цього не роблячи. «Попелюшки» можуть все життя просидіти вдома, мріючи, що зі стелі зістрибне благодійник, який відвезе їх на Лазурне узбережжя і буде цілими добами катати на яхті, обдаровуючи діамантами. Порада: почитати інші книжки. Для початку - історію про Мессаліну. Трохи її характеру не завадить.
Комплекс Титанії. Жінка створює для себе ідеал чоловіка. Він може формуватися під впливом кінематографа, зірок шоу-бізнесу, відомих політиків. Цей образ жінка готова чекати все життя. Але якщо все ж вона і допустить в своє ліжко «земних» чоловіків, під час сексу буде представляти себе в обіймах ДіКапріо чи Івана Дорна. Порада: знятися у спільній фотосесії зі своїм хлопцем. Роздрукувати фото, розвісити знімки в спальні. І насолоджуватися тим, що хлопець з плакату у вашому ліжку.
Комплекс Мессаліни. «Мессаліни» - пристрасні сексуальні богині. Вони культивують секс в кожному подиху. Як правило, їх зовнішній вигляд і навіть житло - все кричить: тут живе секс! Проблема таких жінок полягає в тому, що через надмірну пристрасність і збудливість чоловікові складено розгледіти жінку для спільного життя. Та й сама «мессаліна» може і не підозрювати, про те, що їй потрібні серйозні стосунки. А потім різко стрепенутися і відчути розчарування прожитого даремно часу. Порада: організувати секс-тренінги - адже треба ж отримувати максимальну користь з своїх комплексів.
Комплекс Аліси в Країні Чудес. Ці жінки живуть в ілюзорному світі. Така собі пані Боварі, начитавшись любовних романів, готова все життя чекати принца на білому коні. Питання тільки в тому, чи прискаче він. Порада: подивитися в дзеркало. Максимально поліпшити свою зовнішність за допомогою грамотного макіяжу. Потім знову подивитися в дзеркало і твердо вирішити: така красуня не може сидіти вдома. І відправитися на пошуки принца.

У кожної жінки хоча б один комплекс та знайдеться. Хтось вважає, що непогано було б скинути парочку кілограмів, хто хотів би ноги довші або голос ніжніший.

Але є комплекси і важливіші, які не вдасться викорінити дієтою або походом до пластичного хірурга. Про найбільш поширені жіночі комплекси читайте в нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 жіночих комплексів з приводу чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути