четвер, 27 жовтня 2016 23:31

ТОП-10 сторін життя після весілля

ТОП-10 сторін життя після весілля

Психологи переконують, що у сімейному житті потрібно бути готовим до всього. Щоб заздалегідь підготуватися і не відчувати стресу — радять пам'ятати 10 головних фактів, пише "Ліза".

Ресурси
Якщо грошей обмаль, а ви мрієте про розкішне весілля — будьте готові, що після свята наступить жорсткий режим економії. Щоб не починати із цього сімейне життя, краще скромніше відсвяткувати весілля.

Господарство
Подумайте заздалегідь про те, хто буде займатися домашніми справами: актуальні питання прибирання, прання, готування їжі. Це потрібно, щоб не розриватися між домашніми турботами і роботою.

Сімейний психолог
Заздалегідь підготуйтеся до стресових ситуацій. Знайдіть хорошого сімейного психолога, а заразом і сексолога. Можна ходити разом з чоловіком – в цьому немає нічого поганого.

Час для родичів
Після весілля вам доведеться приділяти час родині чоловіка. Ретельно продумайте тактику спілкування зі свекрухою.

Саморозвиток
Якщо ви не працюєте — займіться чимось корисним, головне, аби заняття було до душі. Щоб кожен день проходив з толком, а не в очікуванні чоловіка з роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 міфи про шлюб, які треба розвіяти до весілля

Суперечки
Від суперечок і сварок ніхто не застрахований. Важливо навчитися правильно вирішувати такі ситуації. Проявляйте дипломатію і розуміння.

Діти
Питання народження дітей стосується тільки вас двох. Якщо ви ще не відчуваєте себе готовою до народження дитини – це нормально. Цю ситуацію варто обговорити заздалегідь.

Вдосконалення
Якщо ваш чоловік вважає вас найкрасивішою і найрозумнішою - ні в якому разі не розчаруйте його. Слідкуйте за собою.Не закидайте спортзал, декоративну косметику та впевненість у собі.

Усамітнення
Навіть перебуваючи у шлюбі і маючи дітей, ви маєте право на власний простір. Якщо ви хочете побути наодинці – це абсолютно нормально. Головне, донести це до свого чоловіка.

Думка про розлучення
Як тільки люди стають розсудливими, вони починають розслаблятися і перестають зайвий раз думати головою. Вам потрібно не втрачати контроль і зважувати всі "за" і "проти" в будь-якій ситуації.

В шлюбі неможливо бути повністю вільною від іншої людини. Але іноді залежність набирає гіпертрофованих форм. Існує 3 найпошериніших залежності в шлюбі.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 сторін життя після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути