середа, 24 грудня 2014 10:50

ТОП-10 найкрасивіших кінопоцілунків
10

Поцілунок містичний: «Привид». Фільм 1990 року в свій час завоював серця глядачів зворушливою історією і прекрасним акторським складом, а також отримав дві статуетки «Оскар». Крім того, стрічка закінчується найромантичнішим прощальним поцілунком між Патріком Суейзі і Демі Мур.
Поцілунок класичний: «Віднесені вітром». Історія відносин Ретта Батлера і Скарлет О'Хара - ті ще американські гірки, виконані Кларком Гейблом і Вів'єн Лі. Парочка кожен раз намагається цілуватися з різним почуттям, не даючи глядачам відволіктися від їх емоцій. Особливо запам'ятовується «насильницький» поцілунок по знайомою схемою: спочатку дівчина упирається, а потім розслабляється.
Поцілунок сімейний: «Містер і місіс Сміт». Головна пара Голлівуду - Анджеліна Джолі і Бред Пітт - чи то дійсно хороші актори, чи то всіма правдами і неправдами змогли зберегти пристрасть у відносинах. У всякому разі, у фільмі «Містер і міс Сміт» Бранджеліна цілуються так, що багатьом сім'ям хотілося б дізнатися їх секрет.
Поцілунок радянський: «Службовий роман». Самий цнотливий поцілунок в нашому списку. Незважаючи на всю скромність і стриманість Новосельцева і Калугіної, цей прояв почуттів свого часу викликав бурхливі емоції у глядача, та й зараз мало хто залишається байдужим, переглядаючи комедію Рязанова.
Поцілунок катастрофічний: «Титанік». Сцена з фільму Кемерона, де головні герої цілуються на кормі корабля, - без перебільшення одна з найбільш пам'ятних за всю історію кінематографу. Адже тисячі закоханих і не дуже пар намагалися повторити поцілунок юного Леонардо Ді Капріо і Кейт Уінслет перед небезпекою айсберга.

Хороше кіно - воно як вино, з роками стає тільки кращим, і хочеться переглядати його знову і знову. І багато в чому краси і популярності фільму додають саме поцілунки головних героїв.

Деколи їх чекаєш весь фільм, обурюючись, чому ж їм все не вдається ніяк поцілуватися. А іноді поцілунок може стати для когось з героїв останнім і набуває особливо зворушливого характеру.

Пропонуємо вам помилуватися 10-ма найкрасивішими і незвичайними кінопоцілунками.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найкрасивіших кінопоцілунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути