Ексклюзиви
субота, 22 жовтня 2016 23:08

Сюрпризи вбережуть шлюб від нудьги

Сюрпризи вбережуть шлюб від нудьги

Романтичні вечори та залицяння залишаються у минулому. І шлюб з роками перетворюється на суцільну нудьгу. Аби не занапастити свій союз, влаштовуйте час від часу сюрпризи чоловікові. Але підходьте до цього обережно, аби не злякати коханого, радить megasite.in.ua.

1. Не варто закомплексованого в сексі чоловіка дражнити панчохами, шкіряними ременями і презервативами з шипами. Для нього підійдуть інші сюрпризи — нові шпалери до його повернення із відрядження, з'вязаний власними руками светр чи шарф, чи виписані газети з журналами.

2. Для сентиментального чоловіка підійдуть сюрпризи, які нагадають спільне минуле. Рівно через 8 років після вашого знайомства запросіть його на місце вашого побачення, підкинувши записку інтимного змісту в кишеню брюк. Замовте футболку з вашої весільної фотографією, попередньо взявши з нього слово ніколи цю футболку не знімати.

3. Для чоловіка-оригінала підійде все оригінальне. Подаруйте йому чаплю. Випустіть стінгазету з його цитатами і вашими фотографіями. Напишіть йому листа по-японськи. Пошліть йому на роботу обід у термосі. Подружіться з його мамою і що-небудь їй подаруйте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 міфи про шлюб, які треба розвіяти до весілля

4. Для марнославного чоловіка треба робити все, що змусить його з ще більшою повагою ставитися до вас і пишатися тим, що він - ваш чоловік.

5. Щоб ревнивий чоловік здивувався, але не засмутився, на початку тижня здавайте йому план, де і що ви будете робити кожен день. У понеділок ви їдете на роботу. У вівторок думаєте про нього. У середу готуєте сюрприз. У четвер знову думаєте про нього. У п'ятницю читаєте роман. У суботу займаєтеся домашнім господарством. А в неділю підносите своєму чоловікові сюрприз (на свій розсуд), не забуваючи, що найкращий сюрприз для ревнивого чоловіка - відсутність будь-яких сюрпризів.

6. Сюрпризом жадібному чоловікові будуть занижені ціни. А ще — усе, що робити своїми руками, не витрачаючи зайві кошти із сімейного бюджету.

Багатосерійні "мильні опери" знижують народжуваність і стають причинами розлучень. До таких висновків прийшли бразильські вчені.

Зараз ви читаєте новину «Сюрпризи вбережуть шлюб від нудьги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути