пʼятниця, 13 листопада 2015 20:06

Спільний шопінг: як умовити коханого на похід магазинами

Кожна дівчина обожнює шопінг, особливо якщо є поруч людина, яка може оцінити і порадити, що краще купити і яка річ більше підходить. Найчастіше жінки вирушають за покупками з подругами. Трапляється і так, що хочеться пройтися магазинами зі своїм чоловіком. Як показує практика, сильна стать якщо і погоджується на шопінг, то вельми неохоче. Але не варто впадати у відчай і ставити хрест на спільних походах магазинами, адже є кілька перевірених способів витягнути чоловіка в косметично-взуттєво-вбраннєве пекло.

 

Переконання

Якщо вам ніяк не вдається умовити вашого коханого пройтися з вами магазинами, не впадайте у відчай, а приступайте до "бойових" дій. Одною з таких дій є переконання – ненав'язливо показуйте йому, як можуть стильно виглядати брутальні чоловіки. Знайдіть пару-трійку прикладів стильно одягнених кумирів вашого благовірного і раз за разом (тільки не капаючи на мізки) кажіть йому, що ви б хотіли бачити його гарно одягненим. Коли він нарешті-таки погодиться на спільний шопінг, не забудьте відвести його в чоловічий відділ, в іншому випадку, чергового спільного походу в магазин у вас не буде.

Жіноча хитрість

Напередодні важливої розмови про шопінг, обов'язково смачно і ситно нагодуйте чоловіка. Повідомити про необхідність поїхати в магазин за черговою покупкою можна прямо за вечерею, натякаючи йому, що без його допомоги ви точно не впораєтеся. Наприклад, вам потрібно купити якусь велику річ у дім або його мамі подарунок. Усвідомлення того, що без його допомоги ви не впораєтеся має змусити відправитися з вами по магазинах. І тут навіть не важливо – чи будете ви насправді купувати його мамі подарунок або вибирати вам чергову вечірню сукню. Також варто дозволити своєму чоловікові брати участь у виборі одягу для вас і заглядати в примірювальну – адже ці моменти тільки зблизять вас.

Не дратуйте

Будьте впевнені, якщо у вашого чоловіка проблеми на роботі або особистого характеру – ніякої шопінг не підніме йому настрій. Це з жінками просто - звільнили з роботи, посварилася з кимось, накотилася депресія – бігом по магазинах у пошуках нового образу. Чоловіки звикли справлятися зі своїми труднощами по-іншому. І якщо ви точно знаєте, що у нього є якісь проблеми – не наполягайте на спільному поході в магазин. Теж саме стосується, коли по телевізору йде важливий матч або йому терміново потрібно допомогти друзям. І так, ніколи в магазині не просіть його принести потрібний вам розмір одягу – він навряд чи згадає, де ви взяли цей предмет гардеробу, не зможе розібратися з розміром і принесе вам якусь безформну дурницю. Ну і, звичайно, не варто грузити чоловіка не потрібною йому інформацією – навіщо йому знати про чергові новинки модного ринку або про те, чим ваші старі парфуми відрізняються від нових. Ні, якщо, звичайно, він поцікавиться – розкажіть.

Перетворіть шопінг у розвагу

Пообіцяйте своєму коханому, що після шопінгу його чекає смачний і ситний обід в хорошому кафе, перегляд цікавого для нього фільму в кінотеатрі або гра в боулінг. Похід магазинами не повинен зводитися до одного тільки шопінгу, адже в торгових центрах є стільки всього цікавого і захоплюючого.

Раціональність

Щоб швидше вмовити чоловіка на спільний шопінг, потрібно заздалегідь скласти список того, що вам потрібно, щоб безцільно не заходити у всі магазини і не міряти все підряд. Це істотно зменшить час на шопінг і не буде так сильно виводити з себе вашого коханого. Крім того, чоловіки чітко розуміють, що шопінг з жінкою – це витратне заняття, тому заздалегідь обговоріть суму, яку ви витратите на покупки. І обов'язково стримайте слово, не витративши більше обговореної суми. А те, що ви не купили разом, ви компенсуєте самостійним шопінгом.

Вдячність

За хороший і продуктивний шопінг варто віддячити свому чоловіку. Що це буде – стриптиз, новий гаджет для нього, день без вашого ниття або вихідні з його друзями – не важливо, головне показати чоловікові, що ви йому дуже вдячні за можливість спільного шопінгу.

Важливо: Якщо ж чоловік в жодному разі не хоче йти з вами по магазинах – не потрібно влаштовувати істерики і змушувати його: нічого доброго з цього не вийде і ви ще сильніше будете нервувати, а він біситися. І такий спільний похід по магазинах перетвориться на каторгу.

Зараз ви читаєте новину «Спільний шопінг: як умовити коханого на похід магазинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути