Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2014 12:57

Щоб знайти сестрі чоловіка, англієць виставив її на аукціон

Житель Великобританії Кайл Маалем виставив на аукціон eBay свою сестру Семмі в спробі знайти їй чоловіка. Про це повідомляє The Daily Mirror. Чоловік оцінив жінку в 50 фунтів (80 доларів). Маалем вказав, що оголошення носить серйозний характер і до покупців пред'являються серйозні вимоги.

 

В описі лота сказано, що Семмі Маалем народилася в Лондоні, але живе в Кардіффі і працює в сімейній ювелірній фірмі. "Вона дуже вірна, але їй не щастить з пошуком хлопця. Тому моя сім'я вирішила знайти для неї хорошого хлопця", - написано в оголошенні.

Маалем уточнює, що чоловік, який претендує на його сестру, повинен бути вірним, мати постійну роботу, бути не молодшим 27 років і не старшим 35, любити сімейний відпочинок і не бути іноземцем.

Також в оголошенні зазначено, що лот комплектується упаковкою і безкоштовною доставкою.

Семмі Маалем розповіла, що спочатку сприйняла ініціативу брата, як поганий жарт. Однак, прочитавши оголошення, зрозуміла, що він підійшов до справи "дуже серйозно". Дівчина дозволила Кайлу спробувати підшукати їй хлопця.

"Коли аукціон закінчиться, я, мабуть, піду на побачення з переможцем. Мій брат витратив на це багато часу і займався ретельним відбором претендентів. Він захищає мене, отже я довіряю його думці", - заявила дівчина.

Торги закінчилися 27 жовтня, однак про їх результати нічого невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Щоб знайти сестрі чоловіка, англієць виставив її на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути