Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2015 15:00

Щоб одружитися під водою, українці їдуть у Болгарію і на Сейшели
5

Фото: надані Богданом Нагорним

Все більшої популярності набувають весілля під водою. Їх молодята влаштовують під час медового місяця і відпочинку за кордоном.

"Ми побралися у червні 2013 року, - розказує киянка Ольга Євтушенко. – Про підводну церемонію я навіть не мріяла. Поїхали у червні відпочивати у Болгарію, а чоловік запропонував нашу другу річницю відсвяткувати під водою. На таку романтику я не сподівалася".

З чоловіком Валентином занурилася на 2-метрову глибину, де організатори для них влаштували весільну церемонію і фотосесію.

"Чоловік заплатив за все організаторам 150 доларів, - говорить Ольга. – У цю суму входили повне водолазне екіпірування, інструктор і ассистент, які провели для нас короткий курс підводного занурення. У водолазному центрі на цю послугу закохані записувалися ледь не щодня. Шкодую лише про те, що не взяла з собою весільну сукню".

Скоро таку послугу пропонуватимуть в Україні. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів весільний організатор Богдан Нагорний.

"Щоб одружитися під водою українці їдуть у Болгарію і на Сейшели, - говорить Богдан. – Також такі церемонії влаштовують у Польщі. Думаю, скоро влаштувати таке весілля можна буде і в Україні. Бажаючих багато, люди готові платити за це гроші. Така весільна церемонія відбувається на 2-метровій глибині. Молодята обмінюються обручками, цілуються і відкривають шампанське. Церемонію можна записати на відео. Під водою також працює фотограф. Весільні фотосесії під водою влаштовують також у басейні".

Зараз ви читаєте новину «Щоб одружитися під водою, українці їдуть у Болгарію і на Сейшели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути