Ексклюзиви
четвер, 05 березня 2015 12:37

"Що було б якби світом правили жінки?" - найпопулярніші запити українців в інтернеті

Щотижня українські користувачі задають більше півмільйона запитів зі словами "жіночий", "чоловічий", "для чоловіків і для жінок". Про це свідчать дані "Яндекса".

Як повідомляють у прес-службі пошуковика, серед таких запитів - [користь абрикоса для жінок], [червоний чоловічий костюм на весілля], [фетрові капелюхи для чоловіків і жінок] тощо. Три чверті таких запитів надходить від жінок і лише чверть - від чоловіків.

 

Згідно з даними "Яндекса", найчастіше українки уточнюють стать у запитах про одяг, взуття і аксесуари, які шукають для себе самих, так і для чоловіків: [жіночі ділові костюми інтернет магазин в україні], [кеди жіночі білі], [заготовка на вишиванки чоловічі].

Другою темою серед жіночої аудиторії про "жіноче" на початку 2015 року стала пенсійна реформа, а запити про секс і стосунки зайняли третє місце. У запитах жінок про "чоловіче" на другому місці після одягу виявилися подарунки і привітання: [тост з 40 річчям для чоловіка], [плейкаст на день народження чоловікові]. На третьому - актуальна тема чоловічої зайнятості: [робота в польщі для чоловіків на зиму], [робота для чоловіків у києві]. Що жінки та чоловіки шукають в інтернеті.

Водночас, серед чоловіків, які використовували в запитах гендерні уточнення, одяг також виявився найпопулярнішою темою щодо обох статей.

У запитах про "чоловіче" друге місце посіла тема краси. Головними атрибутами краси для чоловіків, судячи з таких запитів, є татуювання та зачіски: [рукав тату чоловічий], [наколки для чоловіків], [зачіска чоловічий топ-нот як зробити]. На третьому місці - секс: [секс-шоп для чоловіків], [стимулятор чоловічої сили].

У запитах про жінок тема сексу виявилася ще популярнішою - вона на другому місці. Третє місце посідають запити про ювелірні вироби - схоже, багато чоловіків на початку року шукали в інтернеті подарунки до свята для своїх супутниць: [жіночі наручні годинники], [золотий ланцюжок жіночий], [жіночі сережки].

Також українці запитували у пошукача про жінок і "жіноче" таке: [в якій нації найбільш темпераментні жінки], [як запитати як пройшов день у дівчини?], [чому дівчата люблять музикантів], [чому жінки читають романи про кохання], [що було б якби світом правили жінки].

 

Зараз ви читаєте новину «"Що було б якби світом правили жінки?" - найпопулярніші запити українців в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути