субота, 08 березня 2014 12:10

Піони, іриси та альстромерії – найстильніші весільні букети у 2014 році
8

Квіти у руках нареченої мають гармоніювати з платтям та аксесуарами
Фото: фото: надані Оксаною Бондарук

Троянди моди ніколи не втратять, навіть весільні букети без них не можуть обійтися. Але все частіше їх витісняють піони, іриси та альстромерії. Про те, якими будуть форма, палітра та складові весільного букету весною і влітку 2014 року, кореспонденту Gazeta.ua розказала флорист Оксана Бондарук.
Форма
"Популярними будуть кулеподібні букети та невеличкі – висотою, як долоня нареченої, - говорить Бондарук. – Букети-кулі важчі, але вони дуже оригінальні і їх замовляють 2/3 наречених України. Трохи меншою популярністю користуються букети-кетяги, "перевернуті каплі" та кошики".
Палітра
"З кольорів на піку популярності фіолетовий у поєднанні з білим, насичений рожевий, бежевий з брудно-рожевим. Весна вимагає яскравих кольорів, тому доповнюємо букети квітами насичених червоного, жовтого і бузкового кольорів. З березня по травень особливо гармонійно цю функцію доповнення кольору виконують тюльпани".
Наповнення
"З наповнення найчастіше віддають перевагу трояндам, хризантемам, гвоздикам, калам, тюльпанам, піонам, ірисам та альстромеріям, - каже флорист. - Якщо раніше декором для букету слугувала тільки гіпсофіла, то тепер флористи вдало доповнюють букети листям евкаліпту, ягодами шипшини та спаржею. На неділю у мене замовили два букети-кулі з гвоздик. Дарма ці квіти хтось не любить. Вони дуже ніжні і мають приємний запах. Якщо для букета треба підібрати білі та рожеві, то ніжніших за гвоздики не знайдете. До того ж цей букет стоятиме довше, ніж будь-який інший".
Стиль
"Квіти у руках нареченої мають гармоніювати з платтям, аксесуарами, зокрема з бутоньєркою та віночком на голові, якщо він є. Не беріть великий пишний букет, якщо сукня приталена. Натомість до багатошарової сукні краще підібрати каплеподібний", - говорить Оксана Бондарук.

Зараз ви читаєте новину «Піони, іриси та альстромерії – найстильніші весільні букети у 2014 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути